RELIGIÓ

Bon dia nins i nines! Com estau? estic molt contenta perquè el trivial de la setmana passada també vos va anar molt bé. Sabeu que tots els que l´heu fet heu guanyat un positiu, enhorabona!! Els qui no l´hagi fet encara és a temps.

Aquesta setmana vos deixaré un pasapalabra de les religions. Com ja sou uns experts en el tema segur que sabreu totes les respostes!! contau-me què tal vos ha anat en comentaris i guanyareu el positiu corresponent. La setmana qui ve vos deixaré les solucions.

Què ho passeu molt bé!!

Ànim que ja queda poc.

Besitos.

11 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>