Plàstica

Bon dia !!! DIBUIX AL NATURAL és la propera feina.

Aquesta vegada vull que me faceu una còpia a llapis d’un dibuix d’un objecte que tengueu al davant. Vos posaré exemples que vosaltres haurieu de saber fer sense dificultat.. Per exemple una botella damunt una taula, una gerra amb flors que tengueu a casa, una làmpara gran, unes fruites dins una fruitera..etc. és un dibuix només a llapis i amb sombres…Aquí vos deixo un video/ exemple, aquest és més dificil per vosaltres però vull que ho faceu al vostre nivell. ok?? Bona Feina!!.

https://www.youtube.com/watch?v=Bcw0J8xSM9s

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>