RELIGIÓ

Bon dia nins i nines! Com estau? estic molt contenta amb vosaltres perquè estau fent molt bona feina cada setmana. Ja sabeu que tots els que feis les tasques de la meva assignatura vos guanyau un positiu, hi ha alguns que ja tenen una col.lecció!!

Aquesta setmana recordarem la història de Noè. Vos deixaré un vídeo i una fitxa interactiva, ja sabeu en acabar-la pitjau TERMINADO i després posar nom i curs i pitjar ENVIAR. Així com sempre guanyareu el vostre positiu!!

-VÍDEO: EL ARCA DE NOE.

-PULSAR AQUÍ PER FER LA FITXA INTERACTIVA.

Ànim que ja queda poc!

Besitos.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>