DILLUNS 1 DE JUNY DE 2020

BON DIA NINS I NINES!!

 

 

TENIM UNS JOCS MOLTS DIVERTITS DE NÚMEROS PER FER AVUI , ANAM A REPASAR TOTS FINS EL 10!!

EN PRIMER LLOC HAURÀS D’ORDENAR I CONTAR.

CLICA L’ENLLAÇ .SORTIRAN UNS NINS, AVUI ENS QUEDAREM AMB EL QUE ES DIU JAN I LI AGRADA MOLT LA “NUMERACIÓ”,  CLICA EL NIVELL 2 I ARA AL APARTAT 2 ON DIU “0RDENA I COMPTA”….JA ESTÀ TOT PREPARAT PER COMENÇAR A JUGAAAR!!!!      SORT!

 

¡Buenos días niños y niñas!

Tenemos unos juegos muy divertidos de números para hoy,¡¡vamos a repasar todos hasta el 10!!

Clica el enlace. Saldrán unos niños,hoy nos quedaremos con el que se llama JAN  y le gusta mucho la “Numeració”, clica el  nivell 2 y ahora al apartado 2 donde dice “ordena i compta”….¡¡Ya está todo preparado para empezar a jugaarr!!         ¡SUERTE!

 

http://clic.xtec.cat/projects/jocmates/jclic.js/index.html

 

DESPRÈS D`HAVER JUGAT AGAFA UN PAPER, POSA EL NOM I LA DATA PER DARRERA I AL DEVANT  ESCRIU ELS NÚMEROS I A CADA UN LI POTS FER TANTS DE DIBUIXETS COM LI TOQUIN…ES MOLT FÀCIL AIXÍ QUE INTENTA ESCRIURE’LS COMENÇANT PEL 10 I BAIXANT….10-9-8-…………0

 

Después de jugar coge un papel,pon tu nombre y la fecha detrás y por delante escribe los números y a cada uno le puedes hacer tantos dibujitos como le toquen…es muy fácil así que intenta escribirlos empezando por el 10 y bajando  10-9-8……..0

 

 

 

ARA FAREM SUMES, AQUESTES SON MOLT DIVERTIDES PERQUE TENEN DIBUIXOS QUE ENS AJUDARAN…

  TORNA CLICAR L’ENLLAÇ I SEGUIM AMB EN JAN EN “NUMERACIÓ”,  ARA CLICA EL NIVELL 1 I ARA A L’APARTAT 6 QUE DIU “SUMES”.

 

Ahora haremos sumas, estas son muy divertidas porque tienen dibujos que nos ayudarán…

Vuelve a clicar el enlace y seguimos con JAN en ” Numeració”, ahora clica el nivell 1 y ves al apartado 6 que dice “sumas”.

 

https://clic.xtec.cat/projects/jocmates/jclic.js/index.html

EN ACABAR TAMBÉ LAS POTS FER  A UN PAPER .POTS COPIAR LES DEL JOC O INVENTAR-TE UNES COM TU VULGUIS…AIXÒ SÍ, COL.LOCA BÉ ELS SIGNES I ELS NÚMEROS PER QUE ESTIGUIN PERFECTES ! I POR SUPOSAT NO T’OBLIDIS DEL NOM I LA DATA.!!

 

Cuando acabes también las puedes hacer en un papel, puedes copiar las del juego o inventarte unas como quieras.. Eso sí ,¡ coloca bien los signos y los números para que estén perfectas! ¡¡y por supuesto no te olvides del nombre y la fecha!!

 

 

 

¡¡¡ESPER QUE TOT VOS SURTI MOLT BÉ…FINS AVIAT!!!!

¡¡¡Espero que todo os salga muy bien…hasta pronto!!!

Signs of a gifted child in the classroom

 

 

 

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>