DILLUNS 1 DE JUNY DE 2020

BON DIA NINS I NINES!!
TENIM UNS JOCS MOLTS DIVERTITS DE NÚMEROS PER FER AVUI , ELS ANAM A REPASSAR TOTS FINS EL 10!!

EN PRIMER LLOC HAURÀS D’ORDENAR I COMPTAR.

CLICA L´ENLLAÇ. SORTIRAN UNS NINS, AVUI ENS QUEDAREM AMB EL QUE ES DIU JAN QUE LI AGRADA MOLT “LA NUMERACIÓ”. CLICA EL NIVELL 2 I DESPRÉS A L´APARTAT 2 A ON DIU “ORDENA I COMPTA”… JA ESTÀ TOT PREPARART PER COMENÇAR A JUGAAAR!!!… SORT!!!

¡Buenos días niños y niñas!

Tenemos unos juegos muy divertidos de números para hoy, ¡¡vamos a repasar todos hasta el 10!!
En primer lugar tendrás que ordenar y contar.

Clica el enlace. Saldrán unos niños, hoy nos quedaremos con el que se llama JAN que le gusta mucho “la numeración”. Clica el nivel 2 y después el apartado 2 dónde dice “ordena i compta”…¡Ya está todo preparado para empezar a jugar!!!… ¡SUERTE!!!

https://clic.xtec.cat/projects/jocmates/jclic.js/index.html

DESPRÈS D`HAVER JUGAT AGAFA UN PAPER I ESCRIU ELS NÚMEROS I A CADA UN LI POTS FER TANTS DE DIBUIXETS COM LI TOQUIN…ES MOLT FÀCIL ASI QUE INTENTA ESCRIURE’LS COMENÇANT PEL 10 I BAIXANT..10-9-…………0
Después de jugar coge un papel y escribe los números y a cada uno le puedes hacer tantos dibujitos como le toquen…es muy fácil así que intenta escribirlos empezando por el 10 y bajando 10-9-……..0


ARA FAREM SUMES!!! AQUESTES SÓN MOLT DIVERTIDES PERQUE TENEN DIBUIXOS QUE ENS AJUDARAN…

TORNA A CLICAR L´ENLLAÇ, SEGUIM AMB EN JAN EN “NUMERACIÓ”. ARA CLICA EL NIVELL 1 I DESPRÉS VES A L´APARTAT 6 QUE DIU “SUMES”.

¡Ahora haremos sumas!!! Estas son muy divertidas porque tienen dibujos que nos ayudarán…

Vuelve a clicar en el enlace, seguimos con JAN en “numeración”. Ahora clica el nivel 1 y después ves al apartado 6 que dice “sumas”

https://clic.xtec.cat/projects/jocmates/jclic.js/index.html

QUAN ACABIS TAMBÉ LES POTS FER A UN PAPER . POTS COPIAR LES SUMES DEL JOC O INVENTAR-TE UNES, COM TU VULGUIS…AIXÒ SÍ, COL.LOCA BÉ ELS SIGNES I ELS NÚMEROS PER QUE ESTIGUIN PERFECTES!… I NO T´OBLIDIS DEL NOM I LA DATA!!

Cuando acabes también las puedes hacer en un papel, puedes copiar las sumas del juego o inventarte unas, como quieras.. Eso sí , ¡coloca bien los signos y los números para que estén perfectas!… ¡Y no te olvides del nombre y la fecha!!!

 

ESPER QUE TOT VOS SURTI MOLT BÉ!!!… FINS AVIAT!!

¡Espero que todo os salga muy bien!!… ¡Hasta pronto!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>