PROPOSTA 1 JUNY / PROPUESTA 1 JUNIO

Bon dia, nins i nines!
Com heu passat el cap de setmana? Esperam que molt bé.
 
Per continuar treballant els animals (com la setmana passada que vàrem fer els animals de la granja), avui començarem amb alguns animals salvatges.
Per això, vos proposam que mireu el conte del Lleó i el ratolí, vos agradarà. Podeu fer el dibuix d’un ratolí i un lleó (vos mostram una imatge de com fer-ho, però només heu de mirar el dibuix, no el títol que hi ha) i escriviu el número 2 (perquè un ratolí més un lleó són dos animals).
També, si vos animau,  amb l’ajuda de la vostra família,  podeu escriure EL LLEÓ I EL RATOLÍ.
 
A continuació escoltau la cançó del lleó vergonyós ,on ens expliquen que un lleó tenia molta vergonya i els seus amics (el cavall, l’hipopòtam, el gall i el tigre) el varen ajudar cercant una solució tots junts.
Què li va dir el tigre què havia de fer? (ensenyar les urpes),  el cavall? (fer tres bots),  l’hipopòtam? (nedar) i el gall què  li va dir? (moure el culet).
A la següent feineta, surten parelles d’animals, heu d’encerclar de dos en dos, els que surten a la cançó; és a dir,  encerclau dos hipopòtams, dos tigres, dos lleons.
 
Amb aquest conte i aquesta cançó veureu que és important fer feina en equip i que els bons amics i amigues te poden ajudar quan ho necessites. Mirau el ratolí, era molt petit i va poder ajudar al lleó que és molt gran. I, a la cançó, el lleó, que no volia sortir de vergonya que tenia; els seus amics els varen ajudar i ja no va tenir més vergonya.
 
Per acabar, vos mostram una feineta on hi ha quatre animals (lleó, elefant, hipopòtam i tigre). A la part de dalt els veis des de davant, i a la part de baix els veis des de darrera. Heu de mirar bé cada animal i fer un camí que vagi de la part de davant fins a la seva part de darrera de cada animal, perquè encaixi bé l’animal. Després els podeu pintar,  i recordau que  la part de davant i de darrera de cadascun han de ser del mateix color.
 
 
Esperam que vos agradin.
Besades. Mestres de tres anys. Noèlia i Xisca.
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días, niños y niñas!
¿Cómo habéis pasado el fin de semana? Esperamos que muy bien.
 
Para continuar trabajando los animales (como la semana pasada que hicimos los animales de la granja), hoy empezaremos con algunos animales salvajes.
Por eso, os proponemos que miréis el cuento del León y el ratoncillo, os gustará. Podéis hacer un dibujo de un ratoncillo y un león (os enseñamos una imagen de como hacerlo, pero sólo tenéis que mirar el dibujo, no el título que hay) y escribid el número 2 (porque un ratoncillo más un león son dos animales).
También, si os animáis, con la ayuda de vuestra familia, podéis escribir EL LLEÓ I EL RATOLÍ.
 
 
A continuación escuchad la canción del león vergonzoso, que nos explica que un león tenía mucha vergüenza y su amigos (el caballo, el hipopótamo, el gallo y el tigre) lo ayudaron buscando una solución todos juntos. ¿Qué le dijo el tigre qué tenia que hacer? (enseñar las zarpas), ¿el caballo? ( saltar tres veces), ¿el hipopótamo? (nadar) y ¿el gallo qué le dijo? (mover el trasero).
En la siguiente ficha, salen parejas de animales, tenéis que hacer un círculo de dos en dos, a los que salen en la canción; es decir, haced un círculo a dos hipopótamos, dos tigres y dos leones.
 
Con este cuento y esta canción veréis que es importante trabajar en equipo y que los buenos amig@s te pueden ayudar cuando lo necesitas. Fijaros en el ratoncillo, era muy pequeño y pudo ayudar al león que es un animal muy grande.  Y, en la canción, el león, que no quería salir por vergüenza; sus amigos los ayudaron y ya no tuvo más vergüenza.
 
Para terminar, os mostramos una tarea donde hay cuatro animales (león, elefante, hipopótamo y tigre). En la parte de arriba los veis desde delante, y en la parte de abajo los veis desde detrás. Tenéis que mirar bien cada animal y hacer un camino desde la parte de delante hasta la parte de detrás de cada animal para que encaje bien. Después los podéis pintar, y recordad que la parte de delante y de detrás de cada uno tiene que ser del mismo color.
 
Esperamos que os gusten.
Besitos. Maestras de tres años. Noelia y Xisca.
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>