2/06/20 PARTITS AMB GLOBUS!

BON DIA NINS I NINES! ANAM A FER UN POC D’EXERCICI FÍSIC AMB UN MATERIAL QUE US ENCANTA….ELS GLOBUS! SEGUR QUE EN TENIU ALGUN PER CASA. AU VA! PROVAU D’INFLAR-NE UN (UTILITZAU SEMPRE ELS GLOBUS BAIX LA SUPERVISIÓ D’UN ADULT). QUAN ESTIGUI LLEST US PROPOSAM PETITS PARTITS DEL SEGÜENTS ESPORTS: VÒLEI, HOCKEY O TENNIS….AMB GLOBUS! PODEU EMPRAR PALS D’ESCOMBRA COM SI FOSSIN PALS DE HOCKEY, PLATS O TUBS DE CARTRÓ COM A RAQUETES DE TENNIS…….UN POC D’IMAGINACIÓ I PODEU COMENÇAR. A CONTINUACIÓ TENIU UN PARELL DE FOTOGRAFIES PER SI US PODEN AJUDAR. 

PER ACABAR, ENS VOLEM ACOMIADAR AMB UN VÍDEO MOLT GUAPO SOBRE LA TOLERÀNCIA I LA COOPERACIÓ. 

VÍDEO: EL PUENTE. 

FINS AVIAT NINS I NINES!

 

¡BUENOS DÍAS NIÑOS Y NIÑAS! VAMOS A HACER UN POCO DE EJERCICIO FÍSICO CON UN MATERIAL QUE OS ENCANTA….¡LOS GLOBOS! SEGURO QUE TENÉIS ALGUNO POR CASA. ¡VENGA VA! A PROBAR DE HINCHAR UNO (UTILIZARLOS SIEMPRE BAJO LA SUPERVISIÓN DE UN ADULTO). CUANDO ESTÉ LISTO OS PROPONEMOS PEQUEÑOS PARTIDOS DE LOS SIGUIENTES DEPORTES: VOLEY, HOCKEY O TENIS…¡CON GLOBO! PODÉIS USAR PALOS DE ESCOBA COMO SI FUERAN PALOS DE HOCKEY, PLATOS O TUBOS DE CARTÓN COMO RAQUETAS DE TENIS……UN POCO DE IMAGINACIÓN Y PODÉIS EMPEZAR. A CONTINUACIÓN TENÉIS UN PAR DE FOTOS POR SI OS PUEDEN AYUDAR.

PARA ACABAR, NOS QUEREMOS DESPEDIR CON UN VÍDEO MUY BONITO SOBRE LA TOLERANCIA Y LA COOPERACIÓN.

VÍDEO: EL PUENTE.

¡HASTA PRONTO NIÑOS Y NIÑAS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>