AQUÍ VA UNA DE BRUNO MARS!!!

Bon dia nins i familia!!! Ja queda menys per acabar el curs!!!! Aquesta setmana vos proposo  una cançó de Bruno Mars molt coneguda!!! Aquest trimestre ens hagués tocat mirar i escoltar la década del 2000 i que millor que en Bruno Mars per representar aquesta década. 

Vos posaré dos vídeos de com seguir la música amb percussió corporal.

El primer es el vídeo de com es i el segon es un video explicatiu de com fer-ho amb el cos.. Esper que vos agradi nins!!!

Aquesta activitat NO ES RETORNABLE però el qui em vulgui fer un petit video i enviar.ho estiré ben contenta!!!!

correu: cborras1@educaib.eu

VIDEO 1

VIDEO 2

 

Buenos días niños y familia!!! Ya queda menos para acabar el curso!!!! Esta semana os propongo  una canción de Bruno Mars muy conocida!!! Este trimestre nos hubiera tocado mirar y escuchar la década del 2000 y que mejor que  Bruno Mars para representar esta década.

Os pondré dos vídeos de como seguir la música con percusión corporal.El primero se el video de cómo es y el segundo se uno video explicativo de cómo hacerlo con el cuerpo.. Espero que os guste niños!!!

Esta actividad NO ES  RETORNABLE pero quien me quiera hacer un pequeño vídeo y enviármelo estaré  muy contenta!!!!

correo: cborras1@educaib.eu

VIDEO 1

VIDEO 2

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>