Plàstica

Molt bé!!! Crec que vos ha agradat la plàstica anterior, per les feines que heu entregat. Pensau que són pràctiques que el curs que ve se desenvoluparan amb més detall i pràctica.

Aquesta vegada vull que investiguis en el món dels logos…( sol ser un símbol que mescla imatge sencilla i lletres , que són les inicials del teu nom o per un nom que vols que te identifiquin,,). El logo que dissenyeu ha de servir per el curs que ve perquè l’utilitzarem a molts de llocs. Per exemple quan compreu el material de plàstica vull que a la primera pàgina dibuixem el logo.

Dues condicions:  Forma redona d’uns 15 cm d’amplària.

                                 La circunsferència repassada amb retolador negre i les inicials que poseu destacades.

( Hi ha moltes pàgines web que te poden ajudar a dissenyar el teu logo, i a donar idees, no has de copiar, has de inventar…..CERCA!!!!!!)

Vector de stock (libre de regalías) sobre Forma redonda del logo ... Plantilla De Diseño De Logotipo De Construcción Y Construcción En ...Logotipo y forma redonda de 360 grados Pantalla LED Fabricantes y ...Aquí teniu alguns exemples!!!!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>