Naturals

Bon dia!!! Avui ens anam a visitar l’ENERGIA…. cosa que necessitam tots i totes a les 9h del matí…  🙂 i què feim per tenir aquesta energia??? Berenam, sí . Aquestes calories que ingerim ens serveixen per posar en marxa tot el nostre sistema nerviós, locomotor, emocianal, de defenses etc,….. Per tant L’energia és molt important a les nostres vides, i per fer funcionar les màquines que ens fan la vida diaria més fàcil.

Aquesta vegada vull que mireu la pàgina 92 i 93 del nostre estimat llibre de naturals..la llegiu i compreneu i vull que faceu de tècnics amb l’energia…. Es tracta d’inventar-se una màquina que encara no existeix al món real i que serveixi per el que voltros penseu que pot ajudar a la humanitat. La dibuixau, i ompliu aquesta fitxa:

1.Com es diu la teva màquina?

2. Per què serveix?

3. Quina font d’energia necessita?, D’on l’extreus?

4. De quin tipus d’energia es tracta? és renovable? i per què? no renovable? i perquè?

5.A quin país vendries la teva màquina?

6. Fes el dibuix de la teva màquina amb detalls. Aquí teniu un exemple!!!! Exprimiu el cervell que voltros sempre teniu bones idees…N’Einstein ja no hi és i voltros l’heu de substituir…. 🙂

Proyecto de construcción. Rampas de canicas – máquina de efectos ...

 

6 comentaris

  1. Alberto García Moreno

    Hola Celia. ¿A que libro te refieres? Nosotros solo tenemos el cuadernito de las actividades, que tiene 21 páginas.
    Saludos.

  2. Mara Hintz

    Bones tardes Celia! Noltros tampoc sabem a que et refereixes amb la pàgina 92 i 93 del llibre, si ens ho pots aclarir.., moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>