PROPOSTA 3 JUNY / PROPUESTA 3 JUNIO

Bon dia a tothom!
 
El passat dilluns vàrem començar el mes de Juny.  Aquí teniu una dita del mes (AL JUNY, L’ESTIU NO ES LLUNY) que podeu aprendre amb l’ajuda de la vostra família.
 
A continuació, vos proposam que escolteu la cançó dels animals de la sabana.  Anomenau els animals que surten (una girafa, una zebra i un elefant) . Cercau la feineta que vos mostram on surten quatre animals sense pintar, i heu de coloretjar l’únic animal que surt a la cançó (la girafa).
 
Per acabar, cercau  la feineta on hi ha sis animals ja pintats. Podeu imprimir-la, encerclar els animals que surten a la cançó i escriure a baix GIRAFA, ZEBRA i ELEFANT.  Sinó, una altra opció,  és dibuixar-ho vosaltres i després escriure el nom.
 
Molts ànims! ❤️️❤
Mestres de tres anys. Noèlia i Xisca.
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días a tod@s!
 
El pasado lunes empezamos el mes de Junio. Aquí tenéis una refrán del mes (que dice que en Junio, el verano no está lejos) que podéis aprender con la ayuda de vuestra familia.
 
A continuación, os proponemos que escuchéis la canción de los animales de la sabana. Nombrad los animales que salen (una jirafa, una cebra y un elefante). Buscad la ficha que os enseñamos donde salen cuatro animales sin pintar, y tenéis que colorear el único animal que sale en la canción (la jirafa).
 
Para terminar, buscad la tarea donde hay seis animales ya pintados. Podéis imprimirla, hacer un círculo a los animales que salen en la canción y escribid debajo JIRAFA, CEBRA y ELEFANTE. Si no, otra opción, es dibujarlos vosotr@s y después escribir el nombre.
 
¡Muchos ánimos! ❤❤️️
Maestras de tres años. Noelia y Xisca.
 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>