ELS 5 SENTITS / LOS 5 SENTIDOS

BON DIA A TOTHOM!

ARA JA PODEM SORTIR UNA MICA MÉS, FINS I TOT PODEM ANAR A LA PLATJA, I AMB AQUESTA CALOR QUE FA, S’AGRAEIX MOLT. PER CERT, HI HEU ANAT JA? O HEU ANAT D’EXCURSIÓ AL CAMP? O TAL VEGADA HEU PASSEJAT PER LA CIUTAT? SIGUI EL QUE SIGUI, HEU ENSUMAT L’OLORETA DE LA MAR, DE LES FLORS O DE LA CIUTAT? HEU VIST LES COPINYES DE LA PLATJA, L’HERBA DEL CAMP O ELS COTXES DE LA CIUTAT?  HEU SENTIT EL RENOU DE LES ONES DE LA MAR, EL CANT DELS OCELLS O ELS COTXES PASAR?

SABEU PERQUÈ PODEM FER AQUESTES COSES? GRÀCIES ALS SENTITS DEL NOSTRE COS. MIRAU AQUEST VIDEO I VEUREU QUINS SÓN. N’HI HA 5: OLFACTE, GUST, TACTE, OIDAI VISTA.

PER ACABAR, AVUI VOS PROPOSAM UN JOC. ARA QUE JA CONEIXEM ELS 5 SENTITS DEL COS, JUGAM A SER METGES? HO PODEU FER DE DIFERENTS MANERES:

  1. DE MANERA LLIURE
  2. LA PERSONA QUE JUGUI AMB VOSALTRES, S’HAURÀ D’AFERRAR UNA FERRATINA A UNA PART DEL COS (LA PART QUE ELL/A VUILGUI). HAURÀ D’ANAR A LA VOSTRA CONSULTA DE METGE I DIR-VOS QUE HI HA UNA PART DEL COS QUE LI FA MAL (SERÀ ALLÀ ON S’HA POSAT LA FERRATINA). VOLTROS HEU DE DIR QUINA PART LI FA MAL.  PODEU FER-HO MIRANT ALLÀ ON ESTÀ LA FERRATINA, O BÉ ENDEVINAR-HO A PARTIR DE PISTES QUE VOS DONI EL VOSTRE MALALT.

VOS HA AGRADAT EL JOC? VOLEM VEURE COM HA ANAT, PENSAU A ENVIAR FOTOS/VIDEOS 

 

FINS AVIAT!

_____________________________________________________________________________

¡BUENOS DÍAS A TODOS!

AHORA YA PODEMOS SALIR UN POCO MÁS, INCLUSO PODEMOS IR A LA PLAYA, Y CON ESTE CALOR QUE HACE, ES DE AGRADECER. POR CIERTO, ¿HABÉIS IDO YA? O ¿HABÉIS IDO DE EXCURSIÓN Al CAMPO? O TAL VEZ ¿HABÉIS PASEADO POR LA CIUDAD? SEA CUAL SEA, ¿HABÉIS SENTIDO EL OLOR DEL MAR, DE LAS FLORES O DE LA CIUDAD? ¿HABÉIS VISTO LAS CONCHAS DE LA PLAYA, LA HIERBA DEL CAMPO O LOS COCHES DE LA CIUDAD? ¿HABÉIS SENTIDO EL RUIDO DE LAS OLAS DEL MAR, EL CANTO DE LOS PÁJAROS O LOS COCHES PASAR

¿SABÉIS PORQUE PODEMOS HACER ESTAS COSAS? GRACIAS A LOS SENTIDOS DE NUESTRO CUERPO. MIRAD ESTE VÍDEO Y VERÉIS CUÁLES SON. HAY 5: OLFATO, GUSTO, TACTO, OÍDO Y VISTA.

PARA ACABAR, HOY OS PROPONEMOS UN JUEGO. AHORA QUE YA CONOCEMOS LOS 5 SENTIDOS DEL CUERPO, ¿JUGAMOS A SER MÉDICOS? LO PODÉIS HACER DE DIFERENTES MANERAS:

  1. DE MANERA LIBRE
  2. LA PERSONA QUE JUEGUE CON VOSOTROS, SE TENDRÁ QUE PONER UNA PEGATINA EN UNA PARTE DEL CUERPO (LA PARTE QUE ÉL/ELLA QUIERA). TENDRÁ QUE IR A VUESTRA CONSULTA DE MÉDICO Y DECIROS QUE HAY UNA PARTE DEL CUERPO QUE LE DUELE (SERÁ ALLÍ DÓNDE SE HA PUESTO LA PEGATINA). TENÉIS QUE DECIR QUÉ PARTE LE DUELE. PODÉIS HACERLO MIRANDO ALLÍ DÓNDE ESTÁ LA PEGATINA, O BIEN ADIVINARLO A PARTIR DE PISTAS QUE OS DE VUESTRO ENFERMO.

 

OS HA GUSTADO EL JUEGO? QUEREMOS VER COMO OS HA IDO, ACORDAOS DE ENVIAR FOTOS/VIDEOS 

 

 

¡NOS VEMOS PRONTO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>