Música 5è: 4 juny BSO

Bon dia músics!

Sabeu què significa BSO? Significa Banda Sonora Original. Una banda sonora és el recull de la música d’una pel·lícula. Si és Original vol dir que és la música que hi ha a la versió original de la pel·lícula, és a dir, en l’idioma en que es va gravar. Per exemple: 

Aquesta és la de pel·lícula “La familia Bélier” i m’encanta. 

També existeiven bandes sonores que s’han traduit a la llengua en que s’ha traduit la pel·lícula, com per exemple aquesta:

És de la pel·lícula “Brave (Indomable)”, també és una de les meves preferides.

Avui el que heu de fer és investigar una mica i enviar-me per correu el títol o el vídeo (enllaç de youtube) d’una cançó o peça (no fa falta que tengui lletra) d’una banda sonora d’una pel·lícula que vos agradi. Recordau posar també el vostre nom i curs per favor.

Dijous que ve, dia 11 de juny, compartiré una llista amb totes les que m’hagueu enviat.


¡Buenos días músicos!

¿Sabéis qué significa BSO? Significa Banda Sonora Original. Una banda sonora es la recopilación de la música de una película. Si es Original quiere decir que es la música que hay en la versión original de la película, es decir, en el idioma en que es grabó. Por ejemplo: 

Esta es la de película “La familia Bélier” y me encanta. 

También existen bandas sonoras que se han traducido a la lengua en que se ha traducido la película, como por ejemplo esta:

Es de la película “Brave (Indomable)”, también es una de mis preferidas.

Hoy lo que tenéis que hacer es investigar un poco y enviarme por correo el título o el vídeo (enlace de youtube) de una canción o una pieza (no hace falta que tenga letra) de una banda sonora de una película que os guste. Recordad poner vuestro nombre y curso por favor.

El jueves que viene, día 11 de junio, compartiré una lista con todas las que me hayáis enviado.

8 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>