CATALÀ 5è 8 de juny

Com estau? Avui a català farem l’activitat 5 de la pàgina 155 del llibre. Si ho vols fer bé, t’ho hauràs de llegir tot de dalt abaix amb molt de deteniment i,  desprès d’assajar, enregistrar la lectura del poema com si l’haguessis de dir damunt un escenari. Quan tenguis la gravació, envia-la a la tutora.

A continuació practicarem una mica d’ortografia fent els exercicis 1, 2 i 3 de la pàgina 158. També els pots enviar, però quedaran pendents d’autocorregir. Recorda, per tant, consultar les respostes correctes que sortiran publicades al bloc divendres que ve. Una vegada corregides les pots tornar enviar. Molt d’anim i…

 

6 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>