MÚSICA!!! ANAM A INVESTIGAR???

Hola nins. Aquesta setmana vos proposo una feina d’investigació. Primer vull que mireu el video d’una companyia de ballet de París que va fer es video mentres estaven confinats.

VIDEO BALLET DE PARÍS

A qué es xulo!!! A mi m’encanta!!! I la música???? M’heu d’averiguar DUES COSES:

  1. QUIN ES EL COMPOSITOR D’AQUESTA MÚSICA??? (PISTA!!!: El nom del compositor es el mateix que va fer l’obra musical de “PERE I EL LLOP”)
  2. QUIN ES EL TÍTOL D’AQUESTA MÚSICA?(PISTA!!!: Té el mateix nom que una gran obra literària d’un escriptor molt famòs del segle XVI  i que el seu nom era William  Shakespeare)

MOLTA SORT I A VEURE SI HO ENDEVINAU!!!

AQUESTA FEINA ES VOLUNTÀRIA. SI VOLEU EM PODEU ENVIAR LA FEINA AL MEU CORREU: cborras1@educaib.eu.

MOLTA SORT!!!

 

Hola niños. Esta semana os propongo un trabajo de investigación. Primero quiero que miréis lo vídeo de una compañía de ballet de París que hizo el vídeo mientras estaban confinados.

VIDEO BALLET DE PARÍS

A qué se chulo!!! A mí me encanta!!! Y la música????

Me tenéis que averiguar DOS COSAS:

1.CUAL ES EL NOMBRE DEL COMPOSITOR DE ESTA MÚSICA??? (PISTA!!!: El nombre del compositor se el mismo que hizo la obra musical de “PEDRO Y EL LOBO”)

2. CUAL ES EL TÍTULO DE ESTA MÚSICA?(PISTA!!!: Tiene el mismo nombre que una gran obra literaria de un escritor muy famoso del siglo XVI y que su nombre era William  Shakespeare)

MUCHA SUERTE Y A VER SI LO ADIVINÁIS!!!ESTE TRABAJO ES VOLUNTARIO. SI QUERÉIS ME PODÉIS ENVIAR EL TRABAJO A MI CORREO: cborras1@educaib.eu.

MUCHA SUERTE!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>