Educació Física 10 de juny

Hola nins i nines de 1r, 

Avui us propòs la pràctica de tres jocs d’expressió corporal (un d’ells us agrada molt).

 

Joc del globus imaginari (individual): 

El nin o nina imaginarà que té un globus desinflat a la mà. Primer, inflarà el globus i després li farà el nus. A continuació, jugarà amb ell, però amb cura. Si toca algun objecte, explotarà. Per últim, haurà de llançar-lo o trepitjar-lo perquè exploti.

 

Joc del mirall (en parelles):

En parelles, una persona es col·loca davant de l’altra. Es miren a la cara. Una persona de la parella farà moviments i l’altra intentarà fer-los simultàniament imitant ser un mirall. Quan passin 2 minuts, s’intercanvien els rols.

    

 

Joc del pobre moixet (en parelles o grup):

Tots asseguts en cercle, menys un que fa de moixet. Aquest triarà a una persona i la intentarà fer riure.  Si riu, canvia de rol, el que estava en el cercle passa a ser moixet i el moixet passa a seure’s al cercle.Repte per aquest cap de setmana: mou-te(clica damunt la imatge)

 

Aquesta setmana no m’heu d’enviar cap activitat. Només heu de realitzar les activitats que us propòs i realitzar el repte del cap de setmana!

 

Tornam la setmana que ve!

 

Ànim! Fins aviat! 😀

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hola niños y niñas de 1º, 

Hoy os propongo la práctica de tres juegos de expresión corporal (uno de ellos os gusta mucho).

 

Juego del globo imaginario (individual): 

El niño o la niña imaginará que tiene un globo desinflado en la mano. Primero, inflará el globo y después le hará el nudo. A continuación, jugará con él, pero con cuidado. Si toca algún objeto, explotará. Por último, tendrá que lanzarlo o pisarlo para que explote.

 

Juego del espejo (en parejas):

En parejas, una persona se coloca delante de la otra. Se miran a la cara. Una persona de la pareja hará los movimientos y la otra intentará hacerlos simultáneamente imitando ser un espejo. Cuando pasen 2 minutos, se intercambian los roles.

    

 

Juego del pobre gatito (en parejas o grupo):

Todos sentados en círculo, menos uno que hace de gato. Este elegirá a una persona y la intentará hacer reír. Si ríe, cambia de rol, el que estaba en el círculo pasa a ser gato y el gato pasa a sentarse en el círculo.Reto para este fin de semana: ¡muévete(clica sobre la imagen)

 

Esta semana no me tenéis que enviar ninguna actividad. Sólo tenéis que realizar las actividades que os propongo y realizar el reto del fin de semana. 

 

¡Volvemos la semana que viene! 

 

¡Ánimo! ¡Hasta pronto! 😀

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>