PROPOSTA DIMECRES 10 JUNY / PROPUESTA MIÉRCOLES 10 JUNIO

Bon dia,
avui vos proposam que mireu el conte de la Talpeta per riure un poc. A què és graciós? Quin problema tenia la talpeta? (algú li havia embrutat el cap), quins animals surten al conte? (la talpeta, el colom, el cavall, la llebre, la cabra, la vaca, el porc, les mosques i el ca), qui li va ajudar finalment a descobrir qui li havia fet allò al cap? (les mosques).
 
A continuació podeu fer les següents tasques: primer dibuixau la caca i l’ animal que més vos agradi i escriviu el vostre nom a la feineta. A la segona, pintau les caques de la  vaca, el cavall i la cabra. Són diferents de tamany i forma? Després necessitau que la vostra família vos escrigui en lletra majúscula CAVALL, VACA i CABRA, i vosaltres l’heu de copiar. Fixau-vos en cada lletra, quines lletres es repeteixen? (A, C, V).
 
Esperam que vos agradi i que hàgiu rigut molt!
 
Mestres de tres anys. Noèlia i Xisca.❤
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días,
hoy os proponemos que miréis el cuento del Topo para reír un poco. ¿A qué es gracioso?, ¿Qué problema tenía el topo? (alguien le había ensuciado la cabeza), ¿qué animales salen en el cuento? (el topo, el palomo, el caballo, la liebre, la cabra, la vaca, el cerdo, las moscas y el perro), ¿quién le ayuda finalmente a descubrir quién le había hecho eso en la cabeza? (las moscas).
 
A continuación podéis hacer las siguientes tareas: primero dibujad la caca y el animal que más os guste y escribid vuestro nombre en la ficha. En la segunda, pintad las cacas de la vaca, el caballo y la cabra. ¿Son diferentes en tamaño y forma? Después necesitáis que vuestra familia os escriba en letra mayúscula CABALLO, VACA  y  CABRA,  y vosotros lo tenéis que copiar. Fijaros en cada letra, ¿qué letras se repiten? (A, C i V)
 
Maestras de tres años. Noelia y Xisca.❤
 

 
 
 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>