Dilluns 15 de juny

Bon dia! Com estau? Entram ja a la darrera setmana del curs. Durant aquesta setmana vos proposarem activitats que barregen les diferents assignatures, una mica més lúdiques i que no s’hauran d’entregar. Podeu deixar un comentari al blog si voleu i estarem encantades de llegir el que volgueu compartir.

Per avui, veureu com treballant la comprensió oral en català, i a través de la imaginació, utilitzant la plàstica i la geometria de les matemàtiques, es poden explicar històries d’una manera molt diferent.

Podeu jugar a fer figures de Tangram online, o bé, seguir les passes per construir el teu propi Tangram fent clic aquí.


¡Buenos días! ¿Cómo estáis? Entramos ya en la última semana del curso. Durante esta semana os propondremos actividades que mezclan las diferentes asignaturas, un poco más lúdicas y que no se tendrán que entregar. Podéis dejar un comentario en el blog si queréis y estaremos encantadas de leer lo que queráis compartir.  

Para hoy, veréis cómo trabajando la comprensión en catalán, y a través de la imaginació, utilizando la plástica y la geometría de las matemáticas, se pueden explicar historias de una manera muy diferente. (vídeo arriba)

Podéis jugar a hacer figuras de Tangram online, o bien, seguir los pasos para construir vuestro propio Tangram haciendo clic aquí.

17 comentaris

  1. Luna

    Aquest video m’ha agradat molt, perque es entretengut i seria divertit contar un conte mentre fas els dibuixos amb peces de diferents tamanys.

  2. Noa

    Jo pens el mateix que na Luna , perquè es Milton emocionante gente con ganas creant coses mentre contacto un contexto sensei ayudar , es Milton divertir . :3

  3. Alvaro

    El vídeo ha estat divertit, pero vull dir que vull fer la despedida amb els meus companys en el colegi si pot ser, el día que sigui pero vull celebaró amb els meus companys. Bon día a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>