RELIGIÓ

Bon dia! com estau? jo ben contenta amb les vostres reflexions del diari de la quarentena que heu fet. M´alegra saber que heu après tantes coses i totes profitoses per la vostra vida. Totes aquestes aportacions les analitzarem a classe en tornar, ja tenim feina per setembre!! Els que encara no hagin completat la fitxa la pot trobar a la publicació de la setmana passada, encara estau a temps de participar.

I ja hem arribat al final de curs, enguany ha estat diferent i excepcional, però ens ha fet aprendre moltes coses noves i valorar tot allò que ens envolta. Ara vos deixaré un conte que resumeix tota la situació que hem viscut en aquests darrers mesos, on veureu que donar les gràcies enriqueix com a persona. Esper que vos agradi.

-CONTE SOLIDARI: “LA MAGIA DE LOS APLAUSOS”.

I amb aquest conte jo també vull donar-vos les GRÀCIES a tots (alumnes i famílies) per l´esforç que heu fet setmana tras setmana i per seguir les meves propostes que han estat cercades amb molt de carinyo per vosaltres. 

BON ESTIU I A DESCANSAR!!

BESOTES.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>