Dijous 18 juny

Bon dia! 

Avui vos deixam uns materials per repassar el que sabeu sobre les cèl·lules: en el vídeo podreu veure quines preguntes sabeu contestar o no. Després, clicant l’enllaç en lletres liles d’abaix de tot, trobareu un llistat de vídeos a on cercar les respostes. Vos animau? Vos recordam que ja no fa falta enviar res, però, si voleu, podeu deixar un comentari aquí al blog.

Fent clic aquí teniu el llistat de vídeos on trobar les solucions i repassar el que més hagueu fallat.


¡Buenos días!

Hoy os dejamos unos materiales para repasar qué sabéis sobre las células: en el vídeo podréis ver qué preguntas sabéis contestar o no. Después, clicando en el enlace en letras lilas de abajo de todo, encontraréis una lista de vídeos dónde buscar las respuestas. ¿Os animáis? Os recordamos que ya no hace falta enviar nada, pero, si queréis, podéis dejar un comentario aquí en el blog.

Haciendo clic aquí tenéis el listado de vídeos donde encontras las soluciones y repasar lo que más hayáis fallado.

 

12 comentaris

  1. Brian Ryan Bueno

    He contestat totes be i m’ha paregut interestant , m’agradat com ho a explicat.
    Aquest repas m’ha anat molt be,gracies .
    BON DIA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>