Tickets menjador sobrants curs 23-24 // Tickets comedor sobrantes curso 23-24

Com ja sabeu l’empresa de menjador canvia pel curs proper i això vol dir que si teniu tickets de sobra NO es podràn emprar pel setembre. Teniu la setmana del 17 al 21 de juny per dur els tickets sobrants a la Secretaria i us retornarem els doblers. No es farà cap devolució a partir de dia 21 de juny.

———————————————————————————————-

Como sabéis la empresa de comedor cambia para el próximo curso lo cual implica que, si tenéis tickets sobrantes, NO se podrán utilizar en septiembre. Tenéis la semana del 17 al 21 de junio para traer los tickets que os sobren a la secretaría  y se os devolverá el importe de los mismos. No se hará ninguna devolución a partir del día 21 de junio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>