RELIGIÓN

¡Buenos días a tod@s! Espero que estéis todos muy bien y pasando estos días lo mejor posible. ¿Habéis visto el vídeo que os puse? Esta historia es la que recordamos en Semana Santa. Decidme qué os ha parecido, podéis dejarme vuestra opinión en comentarios.

Aquí os dejo unas imágenes que explican de forma resumida los días más importantes de Semana Santa así como el significado de los símbolos que se emplean. Podéis animaros a hacer el test titulado “a ver si te has enterado” que viene en la última foto. Próximamente os pasaré las respuestas para que podáis hacer la autoevaluación. 

Un saludo y ánimo a tod@s.

 

17 comentaris

 1. Maria Paula Valencia

  Me ha parecido muy chulo, porque está toda la historia en un solo vídeo.
  Muy triste y decepcionada porque Pilatos haya dejado matar a Jesús solo porque una parte del pueblo lo haya dicho.
  Me gustó cuando Jesus le dijeo a Maria Magdalena que comunicara que había resucitado

 2. Jose Alejandro

  El video m’agradat molt pero el que no m’agradat a segut que en Judas va traicionar a Jesús.
  Tambe m’hagradat com explican l’historia.
  I altra cosa no entenc perque en poncio pilato va tenir que deixar elegir al poblé entre Jesús i Barrabas.
  I me va ensenyar que els dobles no donen la felicitat

  1. Ana Maria Muñoz Caro Autor de l'article

   ¡Hola José Alejandro! m´alegra que t´hagi agradat el video malgrat tengui una part trista la història. M´encanta que hagis arribat a la conclusió de que els doblers no donen la felicitat, tens tota la raó!
   En quant al teu dubte que tenies, en Pilatos es va veure molt presionat i per no tenir problemes amb el poble va deixar la decisió en les seves mans, ell se les va rentar…per això tenim l´expressió “yo me lavo las manos” quan no volem prendre una decisió i deixam que ho faci un altre per nosaltres.
   Estarem en contacte, salut i una abraçada. Ana.

 3. Maria Paula

  M’agradat molt, perque ha estat un sol video y lo que menys m’agradat es que en Pilatos a deixat que el poble digui si en Jesus mor o no perque en Pilatos deia que era inocent, però lo bó a estat que na Magdalena ha avisat a els apostols que en Jesus a resusitat.

 4. Brian Ryan Bueno Bedolla

  A mi m’ha agradat molt perqué explica molt bé la historia d’en Jesús. El que no, va ser la traició dels judas a Jesús.

 5. Adonis

  a mí me ha gustado cuando jesús resucitó y lo que no me gusto que los soldados tuvieron que ver para creer en que jesús es el hijo de dios, que pilato se lavó las manos porque el no veia porque sacrificarlo y dejo que eligiese el pueblo de roma y lo ultimo que no me precio bien es que judas le dio un beso de traición a jesús y luego se arrepintio.

 6. Adonis (adoritos)

  També m’agradat que maria magdalena va fer cas a jesús i va avisar als deixebles de que va resusitar i que jesús va dir que deu perdonasi a les persones que se burlaven de ell quan ell estava crucificat.

  1. Ana Maria Muñoz Caro Autor de l'article

   ¡Hola Adonis! Estic contenta de que t´hagi agradat la història, malgrat hi hagi parts que no trobem justes però pensau que tot havia de passar així per tenir el gran final.
   Gràcies pel teu comentari. Esper que estiguis molt bé. Estarem en contacte.

 7. Ana Maria Muñoz Caro Autor de l'article

  Bon dia nins i nines! Com estau? esper que molt bé i que dugueu aquests dies el millor possible. Aquí vos deixo el resultat del text “a ver si te has enterado” perquè pogueu fer l´autoavaluació. Animau-vos a dir-me què tal ho heu fet, si heu tingut moltes errades o no. Esper els vostres comentaris!
  Resultat:
  A-2,B-2,C-3,D-1,E-3,F-1,G-2,H-3.

 8. Anthony

  Hola soy Anthony me ha gustado mucho como explica la historia i mira que no sabia que judas traiciono a dios i no sabia tantas cosas como que el pueblo eligiera Barrabas o Dios yo hubiera elegido a Dios

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>