Feines/deures/reflexions…de SOCIALS 6è

PER PODER TREBALLAR MILLOR EL TEMA 3 DE MEDI : “La intervenció del esser humà en el medi”, VOS PROPOSAM FER UNES ACTIVITATS DE REFLEXIÓ DESPRÉS DE VEURE UNS VIDEOS D’ EN FÉLIX RODRÍGUEZ  DE LA FUENTE ( GRAN NATURALISTA ,ECOLOGISTA  I VISIONARI ) QUE TENEN MOLTA RELACIÓ AMB AQUEST TEMA :pdf_10945

 

1.-Mensaje ecologista.https:YouTube.be/bCQsHNNiWg. 3:58′

2.-Félix Rodríguez de la fuente “Nuestra incompetencia nos llevará a la destrucción”.https://YouTube.be/Zwmi9xCUSbs. 2:34′.

3.-La civilizacion  de la basura.https//YouTube.be/ziWCjQKyeDX. 1:54′

AQUESTS VÍDEOS S’HAN DE VEURE I ESCOLTAR I , POSTERIORMENT, FER UN PETIT RESUM I REFLEXIÓ/OPINIÓ PERSONAL AL QUADERN. MILLOR FER-NE UN DIARI, SÓN CURTS PERÒ INTENSOS. ES NECESSARI I CONVENIENT QUE LLEGIGUEU SUPERBÉ EL RESUM DEL TEMA.

*Para poder trabajar mejor el tema 3, os proponemos hacer unas actividades de reflexión después  de ver unos vídeos de FÉLIX  RODRÍGUEZ  de la FUENTE, que tiene mucha relación con el tema.

Estos vídeos se tienen que ver y escuchar y, posteriormente, hacer un pequeño resumen y reflexión/ opinión personal en el cuaderno. Mejor hacer uno al día, son cortos pero intensos. Es necesario y conveniente que leáis  superbien el resumen del tema.

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>