DIMECRES 8 D’ABRIL 2020.

Hola nines, nins , mares i pares de segon! Avui començam les vacances de Pasqua. Primer de tot dir que n’Aina, na Cati i en Biel estam super orgullosos de voltros. Sabem que ens ha costat un poc adaptar-nos a la nova situació, però agraïm , amb el cor a la mà, l’esforç que heu fet.

Creim i estam convençuts de que entre tots hem fet bona feina. Ens ha agradat molt rebre les vostres feines, dibuixos i fotos. Tot i que és difícil en traiem un aprenentatge positiu. No sabem, encara, fins quan ens durarà aquesta nova forma de fer feina. Si s’allarga intentarem millorar cada dia, volem arribar a ca vostra i formar part de la vostra rutina. Volem seguir de la mà amb tots voltros.

Per això recomenam que aquestes vacances, aprofiteu per llegir un poc cada dia, dibuixar, jugar, inventar, pensar….sommiar. Volem que dediqueu el temps a fer allò que més us agrada. Pensam que és necessari desconectar un poc i així a partir del dia 20 d’abril, tornar a començar amb més ganes i forces.

MOLT BONES VACANCES!  i no oblideu que

                                                                              TOT ANIRÀ BÉ!

AINA,CATI I BIEL.

 

Buenos días niñas, niños, madres y padres de segundo. Hoy empezamos la vacaciones de Pascua. Ante todo, decir que Aina, Cati y Biel estamos super orgullosos de todos vosotros. Sabemos que a todos nos ha costado un poco adaptarnos a esta nueva situación, y os agradacemos, de corazón, todo vuestro esfuerzo.

Creemos y estamos convencidos de que se ha hecho un buen trabajo.  Aunque ha sido complicado, la experiencia es positiva.Nos ha encantado recibir vuestras tareas, dibujos y fotos. No sabemos hasta cuándo durarà esta nueva situación. Si se alarga en el tiempo, intentaremos mejorar dia a dia. Queremos llegar a vuestras casas y formar parte de vuestra rutina. Queremos continuar caminando de la mano.

Por esto recomendamos que estas vacaciones aprovechéis para leer un poco cada día, dibujar, jugar, inventar,pensar…soñar. Queremos que dediquéis los días a hacer aquello que más os gusta. Creemos que es necesario desconectar un poco, y así cuando volvamos a empezar, día 20, lo haremos con más ganas y energía.

FELICES VACACIONES. Y no olvidéis que

                                                                           ¡ TODO IRÁ BIEN!

AINA, CATI Y BIEL.

 

 

 

 

6 comentaris

  1. Nicolás chavez

    Hola a todos Dios me los bendiga y proteja les cuento que Nicolás chavez y familia nos encontramos en ecuador hasta nueva orden y nos dejen salir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>