Dimecres 22 d’abril

Bon dia! els deures per avui és fer una fitxeta de matemàtiques de sumes de dues xifres. Recordau que hem de començar a sumar sempre per les unitats i seguidament sumam les desenes.

Recordam que si no teniu impressora ho podeu fer en un quadern apart. És important fer les activitats proposades i sempre que sigui possible heu d’enviar-les al vostre tutor/a, excepte les que siguin d’anglès, Ed. Física, religió o música. 

 

¡Buenos días! los deberes para hoy es hacer una ficha de matemáticas de sumas de dos cifras. Recordad que tenemos que empezar a sumar siempre por las unidades y seguidamente sumamos las decenas.

Recordamos que si no tenéis impresora lo podéis hacer en un cuaderno aparte. Es importante hacer las actividades propuestas i siempre que sea posible, tenéis que enviarlas a vuestro tutor/a, excepto las que sean de inglés, Ed.Física, religión o música.

Fitxa sumes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>