Educació Física

Hola a tots i a totes!!

Ens tornar a trobar per començar junts aquest nou trimestre.

  Ánim atletes!

Ja duim moltes setmanes a casa i és de gran importància mantenir uns hàbits per dur de la millor forma aquest confinament.

Recomanacions:

 • Dormir 8 hores diàries. El descans és molt important.
 • Mantenir-se actiu fent acitivitats que t’agradin ( fer exercici,ballar…).
 • Dur una alimentació saludable.
 • Mantenir una rutina d’estudi.
 • Fer un ús responsable dels dispositius electrònics (ordinador,mòbil…) i cercar alternatives ( jocs de taula, llegir,manualitats…).
 • Però, sobretot, gaudeix de la teva familia compartint activitats i ajuda també a les tasques de casa.

Segur que aquests dies de vacances heu fet moltes coses relacionades amb l’Educació Física. Així per començar em podríeu contar totes les activitats que heu fet ( reptes,coreografíes,exercici en familia, jocs…). Quines són les que més han agradat? Amb qui les heu fet? I també com us sentiu després de fer-les ( més actius, animats, relaxats…).

Fer un petit comentari i l’enviau al meu correu   mnramon@educaib.eu

I el joc per aquesta setmana és    Les 3 en retxa

 

També podeu enviar-me alguna foto de vosaltres jugant. 

                           Una forta abraçada.  Us enyoro moltíssim!!!

 

 

29 comentaris

 1. Marcos iglesias moreno

  Hola Neus,he fet molt de deport i al acabar me sentia molt cansat y molt animat.

  El que mes he fet aquests dies ha estat fer circuits, correr molt i fer bici estatica.Quan per fi acabam estic tan canat que no pc amb jo.
  Una forta abraçada i esper que estiguis bé.
  🙂

 2. Jose Alejandro

  Hola Neus, he estat fent esport amb la meva germana i quan acababa me sentía cansat.

  El que me he fet aquests dies es pullar al terrat y jugar a la comba amb la meva germana.

 3. Alvaro

  Bonito día Neus,

  Nosaltres, llevant el mantel de sa taula, em fet que sigui una taula de Ping Pong jaja
  L’ alimentació va bé y jo vaig al llit a les 00:00 i la majoría de vegades despert a les 10:00 i 11:00

 4. Erika

  Bon dia Neus, jo aquestes setmanes he fet exercici amb la meva mare, i també he ballat molt. Després de ballar, me sentia cansada, però, amb ganes de seguir ballant. Una abraçada i fins aviat. 🙂

 5. veronica cortes

  HOLA Neus jo he estat fent ejercisi i quan començ estic molt animada i amb molta energia pero quan acababa em sentia molt cansada peró quan ballaba no em pasaba.
  I també vaig estar jugant en la terrat amb el meu pare y el meu german.

 6. Thiago CH

  Hola Neus, quan començ ha fer ejercicis me’n vaig al terrat i començ ha fer voltes per tot i al principi em sent animat pero quan acab em sent molt pero molt cansat i no només faig voltes tambe faig flexions,abdominals etc… Amb el meu germá vaig fer el repte de la farina i al final le varem tirar tota la farina al meu pare a la cara i amb la meva mare jugam a jocs de taula. UN SALUTACIÓ.

 7. Godfrey

  Bon dia Neus,jo i la meva familia hem estat fent exercicis com flexions , abdominals , sentadilles ,exercicis d,equilibri… i després , ha jocs de taula com la oca , el parchis,etc.
  .

  ENS HEM SENTIT SUPER ☺☺☺

  QUE HO PASSEU MOLT Bé

  1. Daniel Ramírez

   Hola Neus! Aquesta setmana he fet un poc de bàsket, també he corregut 10 minuts cada dia , he reutilitzat una caixa de pizza i he fet un tres en retxa, i he fet la taula de ejercicis que has posat. Al acabar de fer-los m’he sentit molt a gust.

 8. María Isabel Cardona Gallego

  Hola Neus yo esta cuarentena he hecho mucho deporte con mi familia y al final terminamos cansadas y con los ánimos al 100% y por supuesto también he bailado un baile típico de mi país entre otras como coreografías, espero vernos pronto.
  También he aprendido a valorar las cosas que de verdad son más importantes, y me he dado cuenta de muchas cosas. También he buscado más de Dios, y con la ayuda de el se que pronto nos podremos ver. Chao gracias

 9. Victor 6ºD

  Hola Neus! Yo he seguido con las clases de kung-fu y he utilizado la bicicleta estática.Al acabar me sentí cansado y a la vez contento.

 10. Neus

  Hola Marcos
  En primer lloc espero que tots a casa estigueu bé i que sàpigues que us enyoro moltíssim.
  Perdona per no contestar abans, però es que només estava pendent del correu. Si et va bé, millor mantenim el contacte a través del correu.
  Per tot el que contes estàs que no atures… genial, segueix així!!!!

  T’animo a provar alguns dels jocs proposats com el 3 en retxa, trivial o que intentis fer algun repte i no t’oblidis d’enviar-me una foto.

  Una forta abraçada

  Neus

 11. Neus

  Hola , holaaa
  En primer lloc espero que tots a casa estigueu bé i que sapigueu que us enyoro moltíssim.
  Perdonau per no contestar abans, però es que només estava pendent del correu. Si os va bé, millor mantenim el contacte a través del correu i així podré mantenir un contacte més pròxim .
  Per tot el que em contau ho estau fent genial, seguiu així!!!!

  Us animo a provar alguns dels jocs proposats com el 3 en retxa, trivial o que intenteu fer algun repte i no t’oblidis d’enviar-me una foto.

  Una forta abraçada

  Neus

 12. Neus

  Hola, holaaa
  En primer lloc espero que tots estigueu bé a casa i que us enyoro moltíssim.
  perdonau per no contestar abans, però estava més pendent del correu. Si es possible millor seguim en contacte a través del correu, així us podré contestar de forma més personal.
  Pel que contau, estau a tope. Genial, continuau així!!!!

  us animo a seguir provant alguns dels jocs proposats a la web con el trivial d’E.F, les 3 3n retxa o algun repte per seguir compartint moments divertits en familia.

  Una forta abraçada

  Neus

 13. Mireia

  Hola Neus soc la Mireia , he estat jugant amb la mega hermana a les 3 en ratxa , tambié he fet els deures i alguna dies em posó a bailar amb els meus germans , en diverteixo molt.
  Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>