23 d’abril, dracs, roses, cavallers, princeses i llibres a mil!

Bon dia nins i nines, avui, per fi, és Sant Jordi. Durant tota la setmana heu escoltat la llegenda i heu pintat dracs i roses. Avui serà diferent, primer farem una sessió de ioga molt especial i, després escoltarem una cançó preciosa de na Dàmaris Gelabert (sí! la mateixa que ens canta la del bon dia i els dies de la setmana!), és diu 23 d’abril

Com que avui, més que mai, és el dia dels llibres i els contes us deixam amb dues propostes molt divertides, on el drac de Sant Jordi no és tan ferotge com ens han dit fins ara. 

Fins demà guapos!

 

Hola niños y niñas, hoy, por fin, és Sant Jordi. Durante toda la semana habéis escuchado la leyenda y habéis pintado dragones y rosas. Hoy será diferente, primero haremos una sesión de yoga muy especial y, después escucharemos una canción preciosa de Dàmaris Gelabert (¡sí! ¡la misma que nos canta la canción del “bon dia” y la de los días de la semana!), se llama 23 de abril.

Como hoy, más que nunca, es el día de los libros y los cuentos, os dejamos con dos propuestas muy divertidas, donde el dragón de Sant Jordi no es tan feroz como nos han dicho hasta ahora.

¡Hasta mañana guapos!

1 comentari

  1. IRUNE

    Yoga superrrrr y la canción a Irune le encanta…..Los cuentos también muy bonitos.

    Muchas gracias por todo.

    Muchos besos y cuidaros.

    Hoy también es el Día de Castilla y León 🙂 🙂 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>