Educació Física 23 d’abril

Hola nins i nines de 3r,

Avui començam el tercer trimestre! Durant aquest trimestre us aniré penjant activitats i reptes tots els dijous. Vosaltres haureu d’anar realitzant les activitats que es vagin penjant. Si teniu algun dubte de com es realitza alguna activitat, enviau-me un correu a la meva adreça electrònica (bcabellogalvez@educaib.eu) i jo us intentaré contestar el més aviat possible. 

A més, també hi haurà setmanes que m’haureu d’enviar alguna tasca a la meva adreça electrònica. Jo us ho indicaré.

 

Aquestes properes setmanes treballarem l’expressió corporal.

Sabeu què és l’expressió corporal? 

S’utilitza per a fer referència a aquelles persones que usen el seu cos, els moviments i formes que poden aconseguir amb ell per a expressar diferents tipus d’idees. Generalment, s’aplica a artistes com a ballarins, coreògrafs, mims, etc., que treballen amb el seu cos més que amb la paraula.

 

Les tasques d’avui són visualitzar els dos vídeos que teniu a continuació i practicar els balls que surten als vídeos.

Primer, us recomano que simplement visualitzeu els vídeos per escoltar la cançó i obtenir una idea general de com és el ball.

A continuació, situau-vos a un lloc on tingueu espai per ballar i col·loqueu els dispositiu electrònic (ordinador, tauleta, mòbil…) al davant per poder escoltar la música i seguir les passes tal com ho fan els ballarins que surten als vídeos. 

 

Ball 1: old town road

Ball 2: waka waka

 

Al principi serà un poc complicat seguir el ritme, però si anau practicant al llarg de la setmana, veureu que us sortirà millor.

 

Repte per aquest cap de setmana: mou-te!

 

Aquesta setmana no m’heu d’enviar cap activitat. Només heu de practicar!

 

Ànim! Passau-lo bé! 😀


__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Hola niños y niñas de 3º,

¡Hoy empezamos el tercer trimestre! Durante este trimestre os iré subiendo actividades y retos todos los jueves. Vosotros tendréis que ir realizando las actividades que se vayan subiendo. Si tenéis alguna duda de cómo se realiza alguna actividad, enviadme un correo a mi dirección electrónica (bcabellogalvez@educaib.eu) y yo os intentaré contestar lo más pronto posible.

Además, también habrá semanas que me tendréis que enviar alguna tarea a mi dirección electrónica. Yo os lo indicaré. 

 

Estas próximas semanas trabajaremos la expresión corporal.

¿Sabéis qué es la expresión corporal?

Se utiliza para hacer referencia a aquellas personas que usan su cuerpo, los movimientos y formas que pueden conseguir con él para expresar diferentes tipos de ideas. Generalmente, se aplica a artistas como bailarines, coreógrafos, mimos, etc., que trabajan con su cuerpo más que con la palabra.

 

Las tareas de hoy son visualizar los dos vídeos que tenéis a continuación y practicar los bailes que salen en los vídeos.

Primero, os recomiendo que simplemente visualicéis los vídeos para escuchar la canción y obtener una idea general de cómo es el baile.

A continuación, situaos en un lugar donde tengáis espacio para bailar y colocad el dispositivo electrónico (ordenador, tablet, móvil…) delante para poder escuchar la música y seguir los pasos tal y como lo hacen los bailarines que salen en los vídeos.

 

Baile 1: old town road

 

Baile 2: waka waka

 

Al principio será un poco complicado seguir el ritmo, pero si vais practicando a lo largo de la semana, veréis que os saldrá mejor.

 

Reto para este fin de semana: ¡muévete!

 

Esta semana no me tenéis que enviar ninguna actividad. ¡Sólo tenéis que practicar!

 

¡Ánimo! ¡Pasadlo bien! 😀

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>