DIVENDRES 24 D’ABRIL DE 2020

BON DIA NINS I NINES!

SABEU QUÉ???  avui US HEM DE DIR  QUE ESTAM MOOOLT CONTENTES PERQUE SUPÓS QUE HEU FET MOLTES  LES MÀQUINES DE SUMAR  SEGUR QUE SON MOLT  ORIGINALS I AUTÈNTIQUES, MÀQUINES D’EXPERTS MATEMÀTICS.!!

SI ENCARA NO LES HAS ENVIAT AL MEU CORREU HO POTS FER AQUI mpmoreno@educaib.eu  I ESTARÉ MOLT CONTENTA. EM POTS ENVIAR TOTES LES FEINETES QUE VULGUIS.

AIXÍ QUE AVUI PER TORNAR A DESPERTAR AL MATEMÀTIC I MATEMÀTICA QUE DUIM A DINS, TENIM LES SEGÚENTS ACTIVITATS.

MIRAU I VEUREU!!!.

-FEIM UNA SERIACIÓ DIFERENT A LES QUE FEIEN A LA CLASSE PERQUE NO UTILITZAREM GOMETS, SINO COSETES QUE TINGUEM A CASA:SOPA, FRUITS SECS, BOLLETES DE PAPER O PLASTELINA.

MIRA ELS EXEMPLES.

¡Buenos dias niños y niñas!

¿Sabéis qué? Hoy os tenemos que decir que estamos muuuy contentas, porque suponemos que habéis hecho muchas máquinas de sumar´, ¡seguro que son muy originales y auténticas!. ¡ Máquinas de expertos matemáticos!!

Si aún no las has enviado a mi correo, lo puedes hacer aquí mpmorenoeducaib.eu  ¡Y estaré muy contenta! . Me puedes enviar todos los trabajitos que quieras.

Así que hoy para volver a despertar al matemático y matemática que llevamos dentro, tenemos las siguientes actividades.

¡Mirad y veréis!….

-Haremos una seración diferente de las que hacíamos en clase , porque no utilizaremos gomets, sino cositas que tengamos en casa: sopa, frutos secos, bolitas de papel o plastelina.

Mira los ejemplos.

 

 

 

-TAMBÉ VOLEM REPASSAR ELS NUMEROS. FITXA’T MOLT BE AMB EL traç DE CADA UN PER FER-HO MOLT BÉ.

-También queremos repasar los números. Fíjate muy bien con el trazo de cad uno para hacerlo muy bien.

-ARA A UN PAPER ESCRIU MOOOLTS DE NÚMEROS REPARTITS PER TOT I ENCERCLA TOTS ELS NÚMEROS IGUALS AMB EL MATEIX COLOR. IGUAL QUE LA FOTO.

-Ahora en un papel escribe muuchoos números repartidos por todo y  rodea todos los números iguales de el mismo color. Igual que la foto

 

-PER ÚLTIM PER TREBALLAR LA QUANTITAT DELS NÚMEROS ET PROPOSAM QUE RETALLIS PAPERS QUADRATS (ALERTA AMB LES TISORES I A POC A POC) I ESCRIU ELS NUMEROS . DESPRÈS COL.LOCA TANTS D’OBJECTES COM INDICA EL NUMERO. AIXÍ…

-Por último para trabajar la cantidad de los números te proponemos que recortes papeles cuadrados ( cuidado con las tijeras y poco a poco) y escribe los números. Después coloca tantos objetos como indica el número así…

 

 

..

ARA JA PODEU JUGAR AMB MÉS NÚMEROS I SER GRANS MATEMÀTICS I MATEMÀTIQUES…ENDAVANT QUE HO FEIS SÚPER BÉ!!!

 

Ahora ya podeis jugar con más números y ser grandes matemáticos y matemáticas … Adelante que lo hacéis súper bien!!!

 

 

Best Aprende Espanol GIFs | Gfycat

 

 

 

 

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>