Proposta divendres 24 Abril / Propuesta viernes 24 Abril

Bon dia nins i nines, avui volem que primer mireu el conte que es diu De què fa gust la lluna?.  Esperam que vos agradi. Després podeu imaginar-vos quin gust creis que tendria la lluna si la poguéssiu tastar. Seria dolça o salada?
Avui vos proposam diferents coses. Ja sabeu, triau la que més vos agradi. La primera és una feina amb dibuixos d’animals sense nom, cercau els que surten al conte  (tortuga, elefant, girafa, zebra, lleó i ratolí) i heu de dir quins falten. A la segona feineta surten animals salvatges i tenen el nom escrit abaix, triau-ne un o dos i copiau el seu nom.  I a la tercera tasca  hi ha sis animals, recordau als vostres pares i mares el nom de cadascun i podeu escriure els que més vos agradin. 
 
Amb aquest conte volem que els infants valorin la feina en equip i que ens adonem que tothom és important i necessari. Sobretot, en aquests moments.
 
Molta força. Mestres 3 anys.
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días niños y niñas, hoy queremos que primero miréis el cuento que se titula De què fa gusta la lluna?. Esperamos que os guste. Después podéis imaginaros qué gusto tendría la luna si la pudiérais provar. ¿Sería dulce o salada?.
Hoy os proponemos diferentes cosas. Ya sabéis, elegid la que más os guste. La primera es una ficha donde hay animales sin nombre, buscad los que salen en el cuento (tortuga, elefante, jirafa, cebra, león y ratón) y tenéis que decir cuáles faltan.  En la segunda tarea hay animales salvajes  y tienen el nombre escrito debajo, elegid uno o dos y copiad su nombre. Y en la tercera actividad hay seis animales, recordad con vuestros padres y madres el nombre de cada uno y podéis escribir los que más os gusten.
 
Con este cuento queremos que los niños y niñas valoren el trabajo en equipo y que nos demos cuenta que tod@s somos importantes y necesarios. Sobre todo, en estos momentos.
 
Mucha fuerza. Maestras 3 años.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>