RELIGIÓ

Bon dia! com estau? començam a treballar continguts del tercer trimestre. Cada dilluns vos penjaré les feines de religió i tendreu tota la setmana per fer-les. Algunes me les haureu d´enviar al meu mail i d´altres només serà fer un petit comentari aquí mateix. Vos deman que quan m´envieu les feines me poseu el vostre nom i curs, ja sabeu que tenc molts d´alumnes i així me serà més fàcil posar-vos el positiu igual que si estiguéssim a classe. No vos preocupeu, perquè seran coses senzilles que ens serviran per repassar el que ja hem vist a classe i sobretot seguirem passant-ho bé!

L´altre dia va ser Sant Jordi, el dia del llibre. Avui recordarem coses sobre el llibre més venut  i el que està traduït en tots els idiomes del món. Vos recordau quin llibre és? clar que sí, LA BÍBLIA.

Sabeu que és el llibre sagrat per als cristians, a classe varem estudiar les seves parts, vos enrecordau? Ara vos deixaré dos vídeos que vos explica coses molt interessants sobre aquest llibre. Després de mirar-los me deis als comentaris què és el que heu après que no sabíeu sobre la Bíblia.

VÍDEOS:

-LA HISTORIA DE LA BIBLIA PARA NIÑOS.

-LA BIBLIA.

Esper que vos agradin i si teniu qualsevol dubte m´ho demanau. 

Una forta abraçada!!!

 

15 comentaris

 1. Darwin Bustamante

  Hola Ana ya sabía algunas cosas de la Biblia pero con los vídeos ahora he aprendido mucho más gracias.Lo que yo no sabía era que la evangelización o la predicación era oral i tampoco que el papa fue recogiendo todas las historias que los autores escribieron

 2. Amanda de Souza

  Soc Amanda de 5éc mirand els videos e a pres que la biblia (nou testament) té 73 llibres i que tots ells han sido escrits per els siguidors de Jesus crist per von tar la seva historia i en moltes comunitats despres se juntaron tots per tomar un sol llibre que conoixem ha vuy.

 3. Ana Maria Muñoz Caro Autor de l'article

  Molt bé chic@s!! m´alegra saber que heu vist els vídeos i que heu après molt. Teniu un positiu pel vostre comentari, seguiu així!!
  Els que encara no han fet cap comentari, teniu fins dilluns per fer-ho i així aconseguir el vostre positiu. Ànim!!

 4. Adriel

  Hola soy Adriel, he visto el vídeo y he aprendido que antes de Jesús existían las biblias y que un papa reunió todos los libros. Y así la sagrada familia se creó.

 5. Adriel 5B

  Hola soy Adriel, he visto el vídeo y he aprendido que antes de Jesús existían las biblias y que un papa reunió todos los libros. Y así la sagrada familia se creó.

 6. Miguel Díaz ( 5C )

  Hola Ana també com Darwin sabia moltes de les coses que deian del llibre però també e après com que la bíblia significa biblioteca o també que que la bíblia es sagrada perquè es de Deu i que l’ A.T se prepara per la arribada de Jesús i N.T explica com fue , això va ser el que e après

 7. Miguel Díaz ( 5C )

  Hola Ana també com Darwin sabia moltes de les coses que deian del llibre però també e après com que la bíblia significa biblioteca o també que que la bíblia es sagrada perquè es de Deu i que l’ A.T se prepara per la arribada de Jesús i N.T explica com fue , això va ser el que e après

 8. María Anais Diaz Hernández.

  He apres que la biblia va se (creada per un Papa) I que ell la va crear a partir de les cartes de aquellos que escribíen coses sobre deu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>