COREOGRAFÍES -JOCS – PELIS

BON DIA FAMIÍLIES ! 

COM HA ANAT LA PASSEJADA D’AQUESTS PRIMERS DIES?  HA ESTAT EMOCIONANT?

SORTIR I VEURE EL CARRER PLE D’INFANTS JUGANT, PER TOTHOM HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA MERAVELLOSA.

BÉ, CADA DIA, UN DIA MENYS PER TORNAR A SORTIR DE MICA EN MICA. AIXÍ TOT, COM ENS HAN DIT QUE L’ESCOLA ENCARA ESTARÀ TANCADA LES MESTRES CONTINUAREM ENVIANT-VOS ACTIVITATS DIVERTIDES  PERQUE ESTIGUEU MÉS ENTRETINGUTS.

LA PRIMERA PROPOSTA:  “COREOKIDS”  LA FAN UNA MAMÀ I LA SEVA FILLA QUE ENS CONVIDEN A PARTICIPAR EN UN PARELL DE COREOGRAFIES. QUÈ VOS ANIMAU?  ESPERAM QUE SÍ.

LA SEGONA PROPOSTA : LA “GALLINA CEGA”, SEGUR QUE JA HEU JUGAT QUALQUE VEGADA, SINÓ ELS PAPÀS CONEIXERÀN AQUEST JOC POPULAR, QUE  EXISTEIX FA MOLT I MOLT DE TEMPS. SI A CA VOSTRA NO VIVIU AMB GERMANS O ALTRES INFANTS, PODEU POSAR OBJECTES (A LA ZONA DE JOC) PER ENDEVINAR , TOCANT AMB LES MANS I AMB ELS ULLS TAPATS, QUI ÉS O QUINA COSA ÉS.

                            

JA PER ACABAR VOS ANIMAM A VEURE “CUERDAS” UNA PELI DE DIBUIXOS CURTETA, PER DESTACAR LA IMPORTÀNCIA QUE TÉ QUE ENS AJUDEM UNS ALS ALTRES.

ESPERAM QUE VOS AGRADIN AQUESTES ACTIVITATS, UNA ABRAÇADA DE LES MESTRES!!!  FINS AVIAT!!!

video

video

video

 

 

BUENOS DÍAS FAMILIAS!

CÓMO HA IDO EL PASEITO DE ESTOS PRIMEROS DIAS? HA SIDO EMOCIONANTE?

SALIR Y VER LA CALLE LLENA DE PEQUEÑOS JUGANDO, HA SIDO PARA TODO EL MUNDO UNA EXPERIENCIA MARAVILLOSA.

BIEN, CADA DÍA, UN DIA MENOS PARA VOLVER A SALIR POQUITO A POCO. AUNQUE COMO NOS HAN DICHO QUE LA ESCUELA TODAVÍA ESTARA CERRADA, LAS MAESTRAS OS CONTINUAREMOS ENVIANDO ACTIVIDADES DIVERTIDAS PARA QUE ESTEIS MÁS ENTRETENIDOS.

LA PRIMERA PROPUESTA: “COREOKIDS” LA REALIZAN UNA MAMÁ Y SU HIJA, QUE NOS INVITAN A PARTICIPAR EN UNAS CUANTAS COREOGRAFÍAS. QUÉ, OS ANIMAIS? ESPERAMOS QUE SÍ.

SEGUNDA PROPUESTA: “LA GALLINA CIEGA”, SEGURO QUE YA HABEIS JUGADO ALGUNA VEZ, SINÓ LOS PAPÁS CONOCERAN ESTE JUEGO POPULAR, QUE EXISTE HACE MUCHO, MUCHO TIEMPO. SI EN CASA NO VIVÍS CON HERMANOS U OTROS NIÑOS, PODEIS PONER OBJETOS (EN LA ZONA DE JUEGO) PARA ADIVINAR, TOCANDO CON LAS MANOS Y LOS OJOS TAPADOS , QUIEN ES O QUE COSA ES.

                               

PARA ACABAR, OS ANIMAMOS A VER: “CUERDAS” UNA PELI DE DIBUJOS CORTITA, PARA DESTACAR LA IMPORTANCIA QUE TIENE QUE NOS AYUDEMOS UNOS A OTROS.

ESPERAMOS QUE OS GUSTEN ESTAS ACTIVIDADES, UN ABRAZO DE LAS MAESTRAS, HASTA PRONTO!!!

 

 

 

 

 

 

4 comentaris

  1. Virginia (Mami de Aina Morales)

    Buenas!!

    Hoy hemos disfrutado mucho de los vídeos, a Aina le ha gustado mucho la coreo y la Gallina ciega, pero le ha dado mucha pena la peli de María y se ha quedado un poquito triste.

    Muchos besos y saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>