UN POC DE PUNTERIA!

BON DIA NINS I NINES! JA DIJOUS….I ENS TOCA FER UN POC D’EXERCICI. LA PRIMERA PROPOSTA D’AVUI ÉS UN JOC DE PUNTERIA. PODEM EMPRAR POALS ENGANXATS A UNA PORTA (TIPUS CISTELLA PER FER….CANASTA!) O TAMBÉ CAPSES AL TERRA (OPTATIU POSAR NUMERACIONS PER COMPTABILITZAR ELS PUNTS QUE FEIS). 

 

BUENOS DÍAS, YA JUEVES….Y NOS TOCA HACER UN POCO DE EJERCICIO. LA PRIMERA PROPUESTA DE HOY ES UN JUEGO DE PUNTERÍA. PODEMOS UTILIZAR CUBOS ENGANCHADOS A UNA PUERTA (TIPO CESTA PARA HACER…¡CANASTA!) O TAMBIÉN CAJAS EN EL SUELO (OPTATIVO ENUMERARLAS PARA CONTABILIZAR LOS PUNTOS QUE HACÉIS). 

COM A SEGONA PROPOSTA…..JUGAREM A “L’ESCONDITE” (COMPTAU FINS A 10 i…..MEM SI TROBAU AL QUI S’HA AMAGAT). 

 

COMO SEGUNDA PROPUESTA….JUGAREMOS AL ESCONDITE (CONTAD HASTA 10 Y… A VER SI ENCONTRÁIS AL QUE SE HA ESCONDIDO). 

PER ACABAR, US DEIXAM QUE PRACTIQUEU UN POC DE IOGA AMB AQUESTES TRES POSTURES BEN SENZILLES. A VEURE QUINA US SURT MILLOR! I…HO VOLEM VEURE! AIXÍ QUE, ENVIAU-NOS PER E-MAIL UNA FOTOGRAFIA REALITZANT AQUELLA POSTURA QUE MÉS US HAGI AGRADAT (MOIX, CA O TIGRE). ESPERAM ELS VOSTRES CORREUS. 

 

PARA ACABAR, OS DEJAMOS QUE PRACTIQUÉIS UN POC DE YOGA CON TRES POSTURAS MUY FÁCILES. ¡A VER CUAL OS SALE MEJOR! Y….¡LO QUEREMOS VER! ASÍ QUE, NOS PODÉIS MANDAR POR E-MAIL UNA FOTOGRAFIA REALIZANDO AQUELLA POSTURA QUE MÁS OS HAYA GUSTADO (GATO, PERRO O TIGRE). ESPERAMOS VUESTROS CORREOS. 

CORREUS MESTRES: 

3 ANYS ENVIAR A: ireusluque@educaib.eu

4 ANYS ENVIAR A: cblanco2@educaib.eu

5 ANYS ENVIAR A: rmgomez@educaib.eu

  1. POSTURA:  CA       2. POSTURA:  TIGRE      3. POSTURA: MOIX

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>