JOCS DE PUNTERIA, “PILLA-PILLA” I RESPIRACIONS / JUEGOS DE PUNTERÍA, PILLA-PILLA Y RESPIRACIONES

BON DIA NINS I NINES!

COM HA ANAT AQUEST CAP DE SETMANA TAN LLARG? HEU GAUDIT DE PODER PASSEJAR?

AVUI VOS PROPOSAM DUES ACTIVITATS MOLT DIVERTIDES, COM ANAU DE PUNTERIA? VÀREU PRACTICAR AMB LES PROPOSTES ANTERIORS? PERQUÈ AQUI TENIU UNA ALTRA PROPOSTA PER SEGUIR PRACTICANT, PERÒ PRIMER HAUREU DE FABRICAR UNA CATAPULTA AMB CULLERES I DESPRÉS… A JUGAR! VOS DEIXAM DOS VIDEOS PERQUÈ POGUEU CONSTRUIR LA CATAPULTA AIXÍ COM VOS VAGI MILLOR: EXEMPLE 1 EXEMPLE 2

AMB LA SEGONA PROPOSTA D’AVUI VOS CANSAREU UNA MICA MÉS PERQUÈ ES TRACTA DE JUGAR AL “PILLA-PILLA” ÉS UN JOC PER JUGAR AMB AMICS, PERÒ COM SABEM QUE ARA NO PODEM FER-HO, PERQUÈ NO HO PROVAU AMB LA GENT QUE VIVIU A CASA? PAPÀS, MAMÀS, GERMANS, GERMANES…

PER ACABAR, TORNAREM A LA CALMA AMB RESPIRACIONS, VOS HAUREU DE TOMBAR ALLÀ ON VOS TROBEU MÉS CÒMODES AMB LES MANS DAMUNT LA PANXA, TANCAR ELS ULLS I CONTAR FINS A 10 POC A POC. MENTRES FEIS AIXÒ, VOS HEU DE FIXAR COM LES MANS VAN PUJANT I BAIXANT LENTAMENT. SABEU PERQUÈ PASA AIXÒ? AQUI TENIU UN VÍDEO QUE HO EXPLICA MOLT BÉ.

FINS AVIAT!

 

_____________________________________________________________________________

 

¡BUENOS DIAS NIÑOS Y NIÑAS!

¿CÓMO HA IDO ESTE FIN DE SEMANA TAN LARGO? ¿HABÉIS DISFRUTADO DE LOS PASEOS?

HOY OS PROPONEMOS DOS ACTIVIDADES MUY DIVERTIDAS, ¿CÓMO ANDÁIS DE PUNTERÍA? ¿PRACTICASTEIS MUCHO CON LAS PROPUESTAS ANTERIORES? PORQUE AQUÍ TENÉIS OTRA PARA SEGUIR PRACTICANDO, PERO PRIMERO TENÉIS QUE FABRICAR UNA CATAPULTA CON CUCHARAS Y DESPUÉS… A JUGAR! OS DEJAMOS DOS VÍDEOS PARA QUE PODÁIS CONSTRUIR LA CATAPULTA ASÍ COMO MEJOR OS FUNCIONE: EJEMPLO 1 EJEMPLO 2

CON LA SEGUNDA PROPUESTA DE HOY OS CANSARÉIS UN POCO MÁS PORQUE SE TRATA DE JUGAR AL PILLA-PILLA ES UN JUEGO PARA JUGAR CON AMIGOS, PERO COMO SABEMOS QUE AHORA NO PODEMOS HACERLO, ¿PORQUÉ NO JUGÁIS CON LA GENTE QUE VIVE CON VOSOTROS? PAPAS, MAMAS, HERMANOS, HERMANAS…

PARA TERMINAR , VOLVEMOS A LA CALMA CON RESPIRACIONES , OS TENÉIS QUE TUMBAR ALLÍ DÓNDE OS SINTÁIS MÁS CÓMODOS CON LA MANOS ENCIMA DE LA BARRIGA Y CONTAR  HASTA 10 POCO A POCO. MIENTRAS HACÉIS ESTO, OS TENÉIS QUE FICAR COMO LAS MANOS VAN SUBIENDO Y BAJANDO LENTAMENTE. ¿SABÉIS PORQUÉ PASA? AQUÍ TENÉIS UN VÍDEO QUE LO EXPLICA MUY BIEN.

¡HASTA PRONTO!

 

4 comentaris

  1. María Sara Jimenez Rojas

   HOLA DAVID!
   AQUESTS JOCS I ACTIVITATS MOTRIUS LES PROPOSEN LES MESTRES DE PSICOMOTRICITAT ( ROSA, ISA I CLARA). ELLES SEMPRE CERQUEN LES MÉS DIVERTIDES PER PODER FER LA PSICO A CASA AMB ELS PAPÀS.
   TOTES LES MESTRES ESTEIM MOLT CONTENTES DE QUE T’HO PASSARES TANT BÉ.
   UNA ABRAÇADA,
   SARA

  1. Noelia Guillen Garcia

   hola guapa, si estos juegos tan divertidos los han buscado nuestras maestras adicionales, que siguen trabajando la psicomotricidad a través del juego. Estamos muy contentas todo el equipo que os gusten las cositas que vamos poniendo. Un beso muy fuerte para ti y Sira. Noèlia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>