Dimecres 6 maig: naturals

Bon dia! Com va tot? Esperam que bé. 

Aquí teniu les tasques de ciències naturals d’avui per repassar la nutrició i la respiració. Més abaix teniu l’enllaç a través del qual accedir (lletres liles), però primer vos explicam el pas a pas:

1.- En entrar a l’enllaçen l’enllaç de la nutrició, trobareu aquesta pantalla:

2.- Clicau allà on posa “Tema 5: La nutrición” (assenyalat amb fletxa i cercle vermell). Vos sortirà un resum de tot el tema. Hi ha molt informació, vos anirà bé fer un esquema al vostre quadern per clarificar i organitzar la informació, però no és obligatori, no l’heu d’entregar. Al final del resum hi ha també unes pregunes, tampoc és obligatori que les contesteu, però si ho feis vos ajudarà a fixar la informació per l’activitat que fareu després (vos ajudarà a estodiar, vaja).

3.- Tanqueu el resum i ara heu de fer tres tasques: Control, Ap. Digestivo i Ap. Respiratorio. Fixeu-vos bé que sigui el Tema 5:

4.- Duis a terme les activitats que vos aniran sortint i, al final de cada tasca (Control, Ap. Digestivo i Ap. Respiratorio), vos sortirà una pàgina similar a aquesta (esper que posi que sí heu aprovat ;)!):

Heu de fer una captura de pantalla o foto d’aquestes tres pàgina i enviar-la a la vostra mestra.

Podeu accedir a l’activitat aquí: La nutrició


¡Buenos días! ¿Cómo va todo? Esperamos que bien. 

Aquí tenéis las  tareas de ciencies naturales de hoy para repasar la nutrición y la respiración. Más abajo tenéis el enlace a través del cual acceder (letras lilas), pero primero os explicamos el paso a paso:

1.- Al entrar al enlace, encontraréis esta pantalla:

2.- Clicad allí donde pone “Tema 5: La nutrición” (señalado aquí con una flecha y círculo rojo). Os saldrá un resumen de todo el tema. Hay mucha información, os irá bien hacer un esquema en vuestro cuaderno para clarificar y organizar la información, pero no es obligatorio, no lo tenéis que entregar. Al final del resumen hay también unas preguntas, tampoco es obligatorio que las contestéis, pero si lo hacéis os ayudará a fijar la información para la actividad que haréis después (os ayudará a estudiar, vaya).

3.- Cerrad el resumen ahora tenéis que hacer tres tareas: Control, Ap. Digestivo y Ap. Respiratorio. Fijaos bien que sea el Tema 5:

4.- Haced las actividades que os irán saliendo y, al final de cada tarea, os saldrá una página similar a esta (¡espero que ponga que sí habéis aprobado ;)!):

Tenéis que hacer una captura de pantalla o foto de estas tres páginas y enviarla a vuestra msestra.

Podéis acceder a la actividad aquí: La nutrición

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>