FEINA DE SOCIALS

Començarem amb socials.  Espanya i Europa.

És important que tingueu clara la diferència entre Europa i la Unió Europea. Europa és un continent, és a dir, una agrupació física de països. Però la Unió Europea és una agrupació política de diferents territoris membres. Fins fa poc eren 28, però després del “BREXIT” són 27, ja que Regne Unit va decidir sortir. 

Vos demanam que llegiu amb atenció el resum del tema i completeu les activitats del quadernet (pàgina de la imatge), així com la làmina que apareix en pantalla. Si no la tens a casa, pots imprimir-la. Si no, dibuixa el mapa al quadern. Teniu una setmana per fer-ho i no oblideu enviar la tasca a la vostra tutora. La correcció del mapa sortirà publicada el dijous de la setmana que ve, per tant no cal que l’envieu abans.

Per aprendre més sobre Europa, Espanya i la Unió Europea vos animam a jugar amb els enllaços que vos adjuntam

-Unió Europea. Fes click  https://europa.eu/learning-corner/the-eu-whats-it-all-about_es

-Europa. Fes click  https://www.toporopa.eu/es/paises_de_europa.html

– Comunitats Autònomes  https://www.toporopa.eu/es/espana_comunidades_autonomas.html

– Popurrí de jocs geografía https://www.toporopa.eu/es/

 

RESUM DEL TEMA:

 

A continuació fes la làmina 13 consultant la pàgina 16 del quadernet. Si tens la làmina a classe, pots  calcar el mapa d’un atles o dibuixar-ho al quadern posant esment.

4 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>