12/05/20. XANQUES, EL DAU DELS MOVIMENTS I UN POC DE IOGA

BON DIA NINS I NINES! AVUI TENIM UNA PROPOSTA MOLT DIVERTIDA… VOLEU CAMINAR AMB XANQUES COM A LA SALA DE PSICOMOTRICITAT? HO PODEU FER A CASA! PER FER AQUESTES XANQUES NECESSITAU DUES LLAUNES, UN MARTELL I UNS CLAUS (UN ADULT DE CASA US LES FABRICARÀ). L’IDEA ÉS FER DOS FORATS A CADA LLAUNA PER PODER PASSAR A TRAVÉS D’AQUESTS UNES CORDES. LA CORDA SERÀ LA CLAU PER A QUÈ ELS NINS PUGUIN CAMINAR AMB LES LLAUNES, PER AIXÒ ENS HEM D’ASSEGURAR QUE EL LLARG D’AQUESTES SIGUI ADEQUAT PER A CADA INFANT. 

 

¡BUENOS DÍAS NIÑOS Y NIÑAS! HOY TENEMOS UNA PROPUESTA MUY DIVERTIDA…¿QUERÉIS CAMINAR CON ZANCOS COMO EN LA SALA DE PSICOMOTRICIDAD? ¡LO PODÉIS HACER EN CASA! PARA HACER ESTOS ZANCOS NECESITÁIS DOS LATAS, UN MARTILLO Y UNOS CLAVOS (UN ADULTO DE CASA OS LAS FABRICARÁ). LA IDEA ES HACER DOS AGUJEROS EN CADA LATA PARA PODER PASAR A TRAVÉS DE ÉSTOS UNAS CUERDAS. LA CUERDA SERÁ LA CLAVE PARA QUE LOS NIÑOS PUEDAN CAMINAR CON LAS LATAS, POR ESO DEBEMOS ASEGURARNOS DE QUE EL LARGO DE ÉSTAS SEA ADECUADO PARA CADA NIÑO. 

 

DESPRÉS US PROPOSAM DESCARREGAR-VOS I IMPRIMIR AQUEST DAU. AMB ELL JUGAREU A IMITAR MOVIMENTS I RENOUS: CÓRRER COM UNA MOTO, BOTAR COM UNA GRANOTA, ARROSSEGAR-SE COM UN CUC... ESPERAM QUE US AGRADI AQUEST JOC!

DESPUÉS OS PROPONEMOS QUE OS DESCARGUÉIS E IMPRIMÁIS ESTE DADO. CON ÉL JUGARÉIS A IMITAR MOVIMIENTOS Y RUIDOS: CORRER COMO UNA MOTO, SALTAR COMO UNA RANA, ARRASTRARSE COMO UN GUSANO…¡ESPERAMOS QUE OS GUSTE ESTE JUEGO!

 

FINALMENT, AQUÍ TENIU TRES POSTURES MÉS DE IOGA, PER ESTIRAR UN POC ELS NOSTRES MÚSCULS I ENFORTIR ELS ÒSSOS. 

ÀNIM CAMPIONS!

FINALMENTE, AQUÍ OS DEJAMOS CON TRES POSTURAS MÁS DE YOGA, PARA ESTIRAR UN POCO MÁS NUESTROS MÚSCULOS Y REFORZAR LOS HUESOS.

¡ÁNIMO CAMPEONES!

POSTURES: 1. PAPALLONA    2. LLEÓ    3. COBRA

POSTURAS: 1. MARIPOSA    2. LEÓN    3. COBRA
 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>