Plàstica

Bon dia nins i nines!!!

Després d’haver fet aquests fantàstics  rètols i lletres enllaçades, vos convido a fer un mural de siluetes, aquesta vegada de siluetes d’animals,,,,poden ser de tota casta: domèstics, salvatges, insectes, rèptils, aqüàtics……etc. 

Passes:

1- Primer hem de fer un fons de colors al foli, vos poso exemples aquí;

 

2. Després hem de tenir pensades les siluetes d’animals que volguem fer, aquí teniu exemples. Les podeu dibuixar i pintar de negre directament al foli dels colors o fer a un altre paper , retallar i aferrar al fons de colors. Quedarà molt divertit….ànims!!! ENVIA LA FEINA A LA TEVA TUTORA DE PLÀSTICA.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>