Dimecres 13 maig: naturals

AVÍS!! A alguns no vos ha funcionat l’enllaç de la funció de relació. Aquí teniu la mateixa informació i podeu fer les activitats al quadern i enviar-les a la vostra mestra.

¡¡AVISO!! A algunos no os ha funcionado el enlace de la función de relación. Aquí tenéis la misma información y podéis hacer las actividades en el cuaderno y enviarlas a vuestra maestra.


Bon dia! Com va tot? 

Aquí teniu les tasques de ciències naturals d’avui per repassar la funció de relació i de reproducció. Dimecres de la setmana que ve es durà a terme una activitat avaluable sobre les funcions de nutrició, respiració, relació i reproducció.

Més abaix teniu els enllaços a través dels quals accedir (lletres liles), però primer vos explicam el pas a pas:

1.- En entrar en l’enllaç de La funció de relació, trobareu aquesta pantalla:

Per anar passant les pantalles heu de clicar en la fletxa aquí indicada en vermell.

2.- S’alternen pàgines amb informació amb pàgines amb activitats.

Cada vegada que feu una activitat heu de clicar al botó indicat en vermell per veure si ho heu fet bé o no.

3.- Quan arribeu a l’última activitat feu una captura o foto de pantalla en haver resolt el trencaclosques per enviar a la vostra mestra:

4.- En entrar a l’enllaç de La reproducció, trobareu aquesta pantalla:

5.- Clicau allà on posa “Tema 6: La reproducción humana” (assenyalat amb fletxa i cercle vermell). Vos sortirà un resum de tot el tema. Hi ha molt informació, vos anirà bé fer un esquema al vostre quadern per clarificar i organitzar la informació, però no és obligatori, no l’heu d’entregar. Al final del resum hi ha també unes pregunes, tampoc és obligatori que les contesteu, però si ho feis vos ajudarà a fixar la informació per l’activitat que fareu després (vos ajudarà a estodiar, vaja).

6.- Tanqueu el resum i feu la tasca Control. Fixeu-vos bé que sigui el Tema 6:

7.- Duis a terme les activitats que vos aniran sortint i, a l final , vos sortirà una pàgina com a aquesta:

Una vegada feta l’activitat, cliqueu a “Corregir todo” (marcat aquí en vermell), i vos sortirà una pàgina similar a aquesta:

Heu de fer una captura de pantalla o foto d’aquesta pàgina i enviar-la a la vostra mestra juntament amb la captura o foto de pantalla de l’activitat de la funció de relació.

Podeu accedir a les activitats aquí: 


¡Buenos días! ¿Cómo va todo? 

Aquí tenéis las  tareas de ciencias naturales de hoy para repasar la función de relación y la función de reproducción. El miércoles de la semana que viene se hará una actividad evaluables sobre las funciones de nutrición, respiración, relación y reproducción. 

Más abajo tenéis los enlaces a través de los cuales acceder (letras lilas), pero primero os explicamos el paso a paso:

1.- Al entrar en el enlacer La función de relación, encontraréis esta pantalla:

Para ir pasando las pantallas tenéis que clicar en la flecha aquí indicada en rojo.

2.- Se alternan páginas con información con paginas con actividades.

Cada vez que hagáis una actividad tenéis que clicar en el botón indicado en rojo para ver si lo habéis hecho bien o no.

3.- Cuando lleguéis a la última actividad haced una captura o foto de pantalla cuando hayáis resuelto el rompecabezas para enviarla a vuestra maestra:

4.- En entrar a l’enllaç de La reproducció, trobareu aquesta pantalla:

2.- Clicad allí donde pone “Tema 6: La reproducción humana” (señalado aquí con una flecha y círculo rojo). Os saldrá un resumen de todo el tema. Hay mucha información, os irá bien hacer un esquema en vuestro cuaderno para clarificar y organizar la información, pero no es obligatorio, no lo tenéis que entregar. Al final del resumen hay también unas preguntas, tampoco es obligatorio que las contestéis, pero si lo hacéis os ayudará a fijar la información para la actividad que haréis después (os ayudará a estudiar, vaya).

3.- Cerrad el resumen ahora tenéis que hacer la tareas: Control. Fijaos bien que sea el Tema 6:

7.- Haced las actividades que os irán saliendo y, a l final , os saldrá una página como esta:

Una vea hecha la actividad, clicad en “Corregir todo” (marcado aquí en rojo), y os saldrá una página similar a esta:

Tenéis que hacer una captura de pantalla o foto de estas página y enviarla a vuestra maestra juntamente con la captura o foto de pantalla de la actividad de la función de relación.

Podéis acceder a la actividad aquí:

 

 

 

15 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>