Educació Física

Bon dia nins i nines

A moure el cos !

Aquesta setmana combinarem l’activitat física i la música. Aquí os propòs una forma divertida de fer exercici. Practicarem zumba.

Per fer aquesta activitat, en primer lloc, cercau un espai adequat a casa i preparau el  vostre dispositiu electrònic. Per començar os recomano que mireu una vegada el video per tenir una idea general i després ja  es hora de posar-se en marxa.

A continuació os deixo una sèrie de vídeos. Cada un d’ells els  podeu repetir  unes quantes vegades i així aconseguir fer-lo cada vegada millor.

Rockabye

Dance Monkey

Shake it off

I Will Survive

I a més  per aquesta setmana os deixo un repte. Qui ho aconseguirà?

Oh Na Na Na

Al començament no sembla fàcil, a mi em va costar un poc,  però practicant segur que ho aconseguireu. A continuació os deixo un tutorial on s’explica pas a pas.

Tutorial pas a pas

Tasca a entregar durant aquesta setmana: gravar un video vostre del repte Oh Na Na Na i enviar-lo a la meva adreça electrònica mnramon@educaib.eu

Recordau que el vídeo no pot ser massa llarg, un minut aproximadament.

Si teniu problemes per enviar el video utilitzar  WeTransfer. És una aplicació gratuïta i fàcil d’utilitzar. Us envio el tutorial.

Tutorial We Transfer

IMPORTANT !!  Recordar que totes les tasques d’Educació Física s’han de fer i enviar al meu correu. I alguns de vosaltres encara no m’heu enviat res.

Una forta abraçada i a seguir en marxa !!!

7 comentaris

  1. Neus

   Bon dia Rawam

   Intenta provar de fer-ho tu davant d’un mirall i gravar-te.
   La pròxima vegada que tenguis un dubte, millor enviar-me un correu, perquè el reviso cada dia dia i així podré contestar-te abans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>