FEINETES / TAREAS 13-05-20

NiNS i NiNES

HOY es miércoles y recordaremos que es  el día de la fruta. Por eso comenzaremos con una canción que nos dice lo importante que es comer cada día una pieza de fruta y nos enseña el nombre de frutas que podemos comer.

AVUI  és dimecres  i recordarem que és el dia de la fruita. Per això  començarem  amb una cançó que ens diu lo important que és menjar cada dia una peça de fruita i ens ensenya  el nombre de fruites que podem menjar.

– PIDE a tus papás una bolsa y  permiso para coger 6 frutas diferentes que haya en la cocina. Si no tienes tantas diferentes, debes repetir la que quieras de manera que tengas en la bolsa un total de 6 frutas.

-DEMANA als teus papàs una bossa i permís per a agafar 6 fruites diferents que hi hagi a la cuina. Si no tens tantes diferents, has de repetir la que vulguis de manera que tenguis a la bossa un total de 6 fruites.

-LUEGO en un folio tienes que dibujar todas las que has cogido y colorearlas igual.

– DESPRÉS a un full has de dibuixar totes les que has agafat i pintar-les igual.

-PIDE a tus papás que te escriban el nombre de las frutas (CON LETRAS MAYÚSCULAS) y tú debes copiar su nombre debajo de la fruta que has dibujado. Cuando acabes tienes que tener 6 frutas dibujadas y 6 nombres escritos, aunque se repitan ( en el caso de haber repetido una fruta.

– DEMANA als teus papàs que t’escriguin el nom de les fruites  ( AMB LLETRES MAJÚSCULES) i tu has de copiar el seu nom davall de la fruita que has dibuixat. Quan acabis has de  tenir 6 fruites dibuixades i 6 noms escrits, encara que es repeteixin ( en el cas d’haver repetit una fruita).

 

ADIVINANZAS /  ENDEVINALLES

AHORA  te toca jugar a las adivinanzas y hoy serán de frutas. Has de estar muy atento para poder saber el nombre de la fruta.

ARA et toca jugar a les endevinalles i avui seran de fruites. Has d’estar molt atent per poder saber el nom de la fruita.

Si quieres seguir adivinando otras frutas clica en la palabra lila de abajo. / Si vols seguir endevinar altres fruites clica a la paraula lila d’abaix.

  ADIVINANZAS

 

PLÁSTICA CON FRUTAS  / PLÀSTICA AMB FRUITES.

HOY vamos ha dibujar utilizando frutas. Será especial porque la obra que hagas te servirá para que tú y toda tu  familia la podáis comer de postre. Es muy importante que antes de empezar tu dibujo, te laves muy bien las manos porque luego os comeréis el dibujo.

AVUI anem a dibuixar utilitzant fruites. Serà especial  perquè l’obra que facis te servirà per a que tu i tota la teva família la podeu menjar com a postres. És molt important que abans de començar el teu dibuix, et rentis molt bé les mans perquè després vos menjareu el dibuix.

Tienes varias fotos para ver modelos diferentes y poder elegir lo que quieres hacer. Las frutas las podrás variar según las que tengas en casa.

Tens vàries fotos per veure models diferents i poder elegir el que vulguis fer . Les fruites les podràs variar segons les que tenguis a casa.

 

¿Te ha gustado dibujar utilizando frutas?      ¿Y poder comerte tu dibujo?

T’ha agradat dibuixar utilitzant fruites?   I poder menjar-te el teu dibuix?  

Me gustaría que me mandases la foto de lo que has hecho. / M’agradaria que m’enviassis la foto del que has fet.

 

DE SARA i ROSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>