Educació Física 14 de maig

Hola nins i nines de 2n,

Què tal els jocs populars de la setmana passada? M’han arribat imatges molt xules! Alguns us heu amagat a llocs impossibles! jajajajaja

Aquesta setmana us propòs jocs populars de punteria per a jugar en família.

 

Joc 1: La petanca.

Poden jugar de 2 a 4 persones. Com a material necessitarem una pilota petita (pot estar feta de paper) i dues pilotes més grans per a cada jugador. El joc consisteix a llançar la pilota petita per a que, posteriorment, cada jugador amb dues boles de major grandària tracti de llançar-les i deixar-les el més a prop possible a la pilota petita. Guanya el jugador que més a prop aconsegueixi deixar-la.

Vídeo: jugar a la petanca.

 

Joc 2: La retxa.

Poden jugar de 2 a 4 persones. Com a material necessitarem una moneda per a cada jugador. El joc consisteix a llançar la moneda tractant de deixar-la el més a prop possible d’una línea marcada en terra.

 

Joc 3: Les bitlles. 

Podeu aprofitar el material que vàrem crear a la tasca de dia 19 de març: http://ceipsonpisa.org/2020/03/19/educacio-fisica-dijous-19-de-marc/

 

Joc 4: Els clotets.

Poden jugar de 2 a 4 persones. Com a material necessitarem una pilota de ping pong per a cada jugador i un tassó. Comença llançant el primer jugador i haurà d’intentar ficar la pilota dins el tassó fent que aquesta boti en terra abans d’entrar al tassó. Es poden fer moltes variants canviant el tipus de pilotes. Si no teniu pilotes petites podeu emprar de tenis i, en comptes d’utilitzar un tassó, podeu agafar una ribella o una paperera. 

 

TASCA: Heu d’omplir la següent fitxa sobre els jocs populars.

Fitxa Jocs populars català

 

COM HO HE DE FER?

1r. Has de telefonar o visitar als padrins (o un altre familiar) i els has de demanar que t’expliquin UN joc al que jugaven quan eren petits.

2n. Has d’omplir la fitxa. Si no tens impressora, pots copiar la graella a un full en blanc i omplir-la.

3r. Has de fer una foto a la teva fitxa completada i enviar-me-la a la meva adreça electrònica (bcabellogalvez@educaib.eu). 

 

Aquí teniu un exemple:



Repte per aquest cap de setmana: mou-te! (clica damunt la imatge)

 

 

IMPORTANT! Aquesta setmana m’heu d’enviar a la meva adreça electrònica (bcabellogalvez@educaib.eu) la fitxa dels jocs populars. La data límit d’entrega és dimecres 20 de maig de 2020.

 

Passau-lo bé! 😀

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Hola niños y niñas de 2º,

¿Qué tal los juegos populares de la semana pasada? ¡Me han llegado imágenes muy chulas! ¡Algunos os habéis escondido en sitios imposibles! jajajaja

Esta semana os propongo juegos populares de puntería para jugar en familia.

 

Juego 1: La petanca.

Pueden jugar de 2 a 4 personas. Como material necesitaremos una pelota pequeña (puede estar hecha de papel) y dos pelotas más grandes para cada jugador. El juego consiste en lanzar la pelota pequeña para que, posteriormente, cada jugador con dos bolas más grandes trate de lanzarlas y dejarlas lo más cerca posible de la pelota pequeña. Gana el jugador que más cerca consiga dejarla.

Vídeo: jugar a la petanca.

 

Juego 2: La raya.

Pueden jugar de 2 a 4 personas. Como material necesitaremos una moneda para cada jugador. El juego consiste en lanzar la moneda tratando de dejarla lo más cerca posible de una línea marcada en el suelo.

 

Juego 3: Los bolos. 

Podéis aprovechar el material que creamos en la tarea de día 19 de marzo: http://ceipsonpisa.org/2020/03/19/educacio-fisica-dijous-19-de-marc/

 

Juego 4: Los hoyos.

Pueden jugar de 2 a 4 personas. Como material necesitaremos una pelota de ping-pong para cada jugador y un vaso. Empieza lanzando el primer jugador y tendrá que intentar meter la pelota dentro del vaso haciendo que ésta bote en el suelo antes de entrar en el vaso. Se pueden hacer muchas variantes cambiando el tipo de pelotas. Si no tenéis pelotas pequeñas, podéis utilizar de tenis y, en vez de usar un vaso, podéis coger un barreño o una papelera.

 

TAREA: Tenéis que rellenar la siguiente ficha sobre los juegos populares. 

Ficha Juegos populares castellano

 

¿CÓMO LO TENGO QUE HACER? 

1º. Tienes que llamar o visitar a tus abuelos (u otro familiar) y les tienes que pedir que te expliquen UN juego al que jugaban cuando eran pequeños.

2º. Tienes que rellenar la ficha. Si no tienes impresora, puedes copiar la tabla en un folio en blanco y rellenarla.

3º. Tienes que hacer una foto a tu ficha completada y enviármela a mi dirección electrónica (bcabellogalvez@educaib.eu). 

 

Aquí tenéis un ejemplo:



Reto pera este fin de semana: ¡muévete! (clica sobre la imagen)

 

¡IMPORTANTE! Esta semana me tenéis que enviar a mi dirección electrónica (bcabellogalvez@educaib.eu) la ficha de los juegos populares. La fecha límite de entrega es el miércoles 20 de mayo de 2020.

 

¡Pasadlo bien! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>