Divendres 15 de maig

Bon dia!

Ja estem a divendres i tenim plàstica!

Per l’activitat d’avui necessitarem sis taps, com a mínim, de botella, xapes, pedretes o qualsevol altre material original que puguem pintar i decorar. Haurem de fer tres d’una manera i les altres tres d’una altra. A més, haurem de crear un tauler del famós joc tres en retxa sobre paper, cartró o fusta.

Així, una vegada que hem preparat el tauler i les fitxes de cada jugador podrem passar divertides estones aprenent a jugar, fent tornejos familiars i gaudir amb materials molt simples i propis.

Alguns, tal vegada, ja teniu feta una versió del joc popular que vàreu emprar per educació física. És moment de decorar-la i fer una obra d’art.

Aquí teniu algun exemple per agafar idees.

Recordau que avui també teniu música, heu de mirar la publicació de na Cati (tasca: la clau de sol).

Bon cap de setmana!


¡Ya estamos a viernes y tenemos plástica!

Para la actividad de hoy necesitaremos seis tapones, como mínimo, de botella, chapas, piedrecitas o cualquier otro material original que podamos pintar y decorar. Tendremos que hacer tres de una manera y las otras tres de otra diferente. Además, tendremos que crear un tablero del famoso juego tres en línea sobre papel, cartón o madera.

Una vez que hemos preparado el tablero y las fichas de cada jugador podremos pasar divertidos ratos aprendiendo a jugar, haciendo torneos familiares y disfrutar con materiales muy simples y propios.

Algunos, tal vez, ya tenéis hecha una versión del juego popular que utilizasteis para educación física. Es momento de decorarlo y hacer una obra de arte.

Aquí tenéis algunos ejemplos para coger ideas.

Recordad que hoy también tenéis música, tenéis que mirar la publicación de Cati (tarea: la clau de sol).

¡Buen fin de semana!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>