IMPORTANT: comiat de 6è

BENVOLGUTS ALUMNES DE 6È,

LES TUTORES DE 6È, DONADA LA SITUACIÓ ACTUAL I,  SENSE LA POSSIBILITAT D’ ESTABLIR UN CONTACTE PROPER ENTRE ELS ALUMNES I MESTRES,  HEM VOLGUT PENSAR ALGUNA SOLUCIÓ PER FER EL VOSTRE  ACOMIADAMENT  DE L’ETAPA DE PRIMÀRIA AL CEIP SON PISÀ.

PER AIXÒ, VOS VOLEM DEMANAR QUE ENVIEU, AL CORREU DE LA TUTORA DEL VOSTRE GRUP, UN VÍDEO CURTET (+/- 10sg) I/O FOTOS POSANT UNA FRASE SIGNIFICATIVA PER A VOSALTRES PER FER AQUEST ACOMIADAMENT DE LA VOSTRA ESCOLA  MÉS EMOTIU I PERSONAL. LES TUTORES TAMBÉ AFEGIRAN ALGUNES FOTOS GRUPALS.

AMB TOT EL QUE SE RECOLLIRÀ, S’ EDITARÀ UN VÍDEO PER A CADA SISÈ  I SE PUBLICARÀ A LA PÀGINA WEB DEL CENTRE, ON HO PODREU CONSULTAR  LES VEGADES QUE VOLGUEU.

EL TERMINI MÀXIM PER ENVIAR ELS VÍDEOS I FOTOS ÉS: 31 DE MAIG DE 2020


 

ESTIMADOS ALUMNOS DE 6º,

LAS TUTORAS DE SEXTO, DADA LA SITUACIÓN  ACTUAL Y, SIN LA POSIBILIDAD DE ESTABLECER CONTACTO PRÓXIMO ENTRE ALUMNOS Y MAESTROS, HEMOS QUERIDO PENSAR ALGUNA SOLUCIÓN PARA PODER HACER VUESTRA DESPEDIDA DE LA ETAPA DE PRIMARIA EN EL CEIP SON PISÀ.

POR ESTE MOTIVO, OS QUEREMOS PEDIR QUE MANDÉIS, AL CORREO DE LA TUTORA DE VUESTRO GRUPO, UN VÍDEO CORTO (+/- 10sg) Y/O FOTOS PONIENDO UNA FRASE SIGNIFICATIVA PARA VOSOTROS PARA HACER ESTA DESPEDIDA MÁS EMOTIVA Y PERSONAL. LAS TUTORAS TAMBIÉN AÑADIRÁN ALGUNAS FOTOS GRUPALES.

CON TODO EL MATERIAL QUE SE RECOGERÁ, SE EDITARÁ UN VÍDEO PARA CADA SEXTO  Y SE PUBLICARÁ EN LA PÁGINA WEB DEL CENTRO, DONDE LA PODRÉIS CONSULTAR LAS VECES QUE QUERÁIS.

EL PLAZO MÁXIMO PARA ENVIAR LOS VÍDEOS I/O FOTOS ES: 31 DE MAYO DE 2020.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>