Dilluns 18 maig: català i valors (alternativa)

Bon dia!

La tasca de català d’avui serà avaluable. Consisteix en llegir d’un relat fantàstic que trobareu clicant a les lletres liles i fer-ne un resum. Es tendrà en compte per l’avaluació tant la capacitat per resumir de forma coherent (que en el resum s’entengui el que explica el text) i l’ortografia, sobretot que seguiu les regles d’accentuació i l’ús correcte de les grafies: s, ss, c, ç i z;  així com que feu una bona presentació. 

La tasca de valors (alternativa) també és avaluable. Consisteix en escriure els valors que trobeu que transmet el text de català i explicar-los amb les vostres paraules. 

Les dues tasques les heu d’enviar per correu a la vostra mestra de català i de valors (alternativa) respectivament (la de català a qui us doni català i la de valors a qui us doni valors). Vos recordam els correus:

  • Marga Oliver >> moliver12@educacib.eu
  • Maria Monroig >> mmonroig@educaib.eu
  • Joana Payeras >> jmpayeras1@educaib.eu
  • Beatriz Rodado >> brodadomarti@educaib.eu

¡Buenos días!

La tasca de català d’avui serà avaluable. Consisteix en llegir d’un relat fantàstic que trobareu clicant a les lletres liles i fer-ne un resum. Es tendrà en compte per l’avaluació tant la capacitat per resumir de forma coherent (que en el resum s’entengui el que explica el text) i la ortografia, sobretot que seguiu les regles d’accentuació i l’ús correcte de les grafies: s, ss, c, ç i z; així com que feu una bona presentació. 

La tarea de valores (alternativa) también es evaluable. Consiste en escribir los valores que creáis que transmite el texto de catalán y explicarlos con vuestras palabras. 

Las dos tareas se tienen que enviar por correo a vuestra maestra de catalán y de valores (alternativa) respectivament (la de catalán a quien os dé catalán y la de valores a quien os de valores). Os recordamos el correo: 

  • Marga Oliver >> moliver12@educacib.eu
  • Maria Monroig >> mmonroig@educaib.eu
  • Joana Payeras >> jmpayeras1@educaib.eu
  • Beatriz Rodado >> brodadomarti@educaib.eu

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>