FEINETES / TAREAS 18-05-20

NiNS i NiNES

HOY comenzamos una nueva semana del mes de MAYO  y os traemos nuevas propuestas que esperamos que os gusten.

AVUI començam una nova setmana del mes de MAIG i vos duim noves propostes que esperam  vos agradin.

 PERO  queremos empezar con ritmo y alegría y para ello nada mejor que  cantando la canción del BON DIA.

PERÒ, volem començar amb ritme i alegria i per això res millor que cantant la cançó de BON DIA.

 

LOS ZAPATOS DE MI FAMILIA / LES SABATES DE LA MEVA FAMÍLIA

HOY tienes que pedir permiso a tus papás para coger los zapatos de tu familia que necesitarás para hacer esta tarea.

AVUI has de demanar permís als teus papàs per a agafar les sabates de la teva família que necessitaràs per fer aquesta feina.

-Te recuerdo que un PAR  de zapatos son 2 zapatos del mismo modelo, pero 1 para cada pie. Fijate que parecen bien iguales pero tienen una pequeña diferencia. ¿qué te pasa cuando te equivocas de pie al ponerte el zapato?

-Et record que un PARELL de sabates són 2 sabates del mateix model, 1 de cada peu. Fitxa’t que pareixen ben iguals però tenen una petita diferència. Què et passa quan t’equivoques de peu  quan et poses la sabata?.

– Tienes que buscar un par de zapatos de cada miembro de tu familia que vivan contigo (Ej: el tuyo, papá, mamá, hermanos/es). Ponlos en el suelo uno al lado del otro, haciendo una fila.

-¿Cuántos zapatos hay?  ¿ y cuántos pares diferentes hay?   Fijate que no es lo mismo contar zapatos que contar pares de zapatos.

1er– Has de cercar un parell de sabates de cada membre de la teva família que visquin amb tu ( ex: el teu, papà, mamà, germans/es). Posa’ls en terra, un al costat de l’altre, fent una filera.

-Quantes sabates hi ha?   I quants de parells diferents hi ha?.  Fitxa’t que no és el mateix comptar sabates que comptar parells de sabates.

2ª-De todos los zapatos que has cogido , AHORA sólo tienes que coger 1 zapato de cada PAR (osea de cada miembro de tu familia y tuyo).    ¿cuántos hay? 

2on– De totes les sabates que has agafat. ARA només has d’agafar 1 sabata de cada PARELL ( o sigui de cada membre de la teva família i el teu).  Quants n’hi ha?.

-Ahora tienes que ordenarlos del más PEQUEÑO al más GRANDE. Hazle una foto para que yo pueda ver lo bien que te ha salido. Luego levanta cada zapato y busca el número que está escrito y que nos dice que número de  zapato calza cada persona.

-Ara has d’ordenar-los del més PETIT al més GRAN. Fes-li una foto per a que jo pugui veure lo bé que t’ha sortit. Després aixeca cada sabata i cerca el nombre que està escrit i que ens diu quin nombre de sabata calze cada persona.

-Después ordenalos al contrario, del más GRANDE al más PEQUEÑO. Y mándame también una foto.

-Després ordena’ls al contrari, del més GRAN al més PETIT. I envia’m també una foto.

– -En un folio tienes que dibujar la silueta del zapato de cada miembro de tu familia. no te cabran todos en el mismo folio por lo que necesitarás coger algún folio más.

-Dentro de cada silueta escribe el NOMBRE de la persona a la que pertenece el zapato y escribe el NÚMERO que calza esa persona.

3er– A un full has de dibuixar la silueta  de la sabata de cada membre de la teva família que viu amb tu, no et cabran tots al mateix full per la qual cosa necessitaràs agafar algun full més.

-Dins de cada silueta escriu el NOM de la persona a la que pertany la sabata y escriu el NOMBRE que calça aquesta persona.

Mira la fotos-fichas para que te sirvan de modelo. Son la silueta del zapato de tus maestras ROSA y SARA.

Mira les fotos-fitxes per a que et serveixin de model. Són la silueta de la sabata de les teves mestres ROSA i SARA.

 

JUEGO PARA PENSAR  /  JOC DE PENSAR

En este vídeo tendrás que contestar a la pregunta  ¿dónde estoy?. Pero para saberlo, tendrás que fijarte muy bien en unos dibujos que son diferentes pero guardan una relación.

En aquest vídeo hauràs de contestar a la pregunta,  on estic?. Però per a saber-ho, hauràs de fitxar-te molt bé en uns dibuixos que són diferents però guarden una relació.

RECUERDA… los ojos son  para mirar, los oidos para escuchar la pregunta y tu cerebro para contestar a la pregunta…………. ¿PREPARADO?

RECORDA- Els ulls són  per mirar, els oïdes  per a escoltar la pregunta i el teu cervell per a contestar a la pregunta…………. PREPARAT?.

¿Te ha sido fácil o dificil?   ¿Cuántos has adivinado?  /  T’ha parescut fàcil o difícil? Quants n’has endevinat?.

 

LOS NÚMEROS  /  ELS NOMBRES

ES importante escribir bien los números o sea empezar y hacer la silueta como toca. Hemos  visto en las fotos que nos mandáis de las actividades que a algunos se os ha olvidado. Por ello queremos que lo recordéis con estos dos vídeos.

Si te resultan un poco largos, haz HOY el primero (1-2-3) y MAÑANA el segundo (4-5-6).

És important escriure bé els nombres, o sigui, començar i fer la silueta com toca. Hem vist a les fotos que ens enviau de les activitats que alguns se vos ha oblidat. Per això volem que ho recordeu amb aquests dos vídeos.

Si te resulten un poc llargs, fes AVUI el primer (1-2-3) i DEMÀ el segon (4-5-6).

DESPUÉS de recordar como se hace el 1-2-3, ESCRíBELOS  en un papel  ¿Miran todos al lado que toca ( a la izquierda)?  ¿tiene el 2 el tobogán que baja o te ha salido una serpiente?  ¿El 3 te ha salido con dos barrigas y tres puntitas o te ha salido una serpiente?

DESPRÉS de recordar com es fa el 1-2-3. ESCRIU-LOS a un paper. Miren tots al costat que toca (a l’esquerra)?  Té el 2 el tobogan que baixa o t’ha sortit una serp?  El 3 t’ha sortit amb dues panxes i tres puntetes o t’ha sortit una serp?.

 

DESPUÉS de recordar como se hace el 4-5-6, ESCRÍBELOS en un papel. ¿La barriga del 5 y el 6 miran al lado que le toca (a la derecha)?    ¿Y el 4 mira al lado que toca (a la izquierda).

DESPRÉS de recordar com es fa el 4-5-6, ESCRIU-LOS a un paper. La panxa del 5 i el 6 miren al costat que toca ( a la dreta)?    I el 4 mira  al costat que toca (a l’ esquerra)?.

Para conseguir que el número que NO te ha salido bien lo hagas perfecto, tienes que hacer una ficha de repasar. CLICA encima del número que tienes que mejorar.

Per a aconseguir que el nombre que NO et surt el facis perfecte, has de fer una fitxa de repassar. CLICA damunt del nombre que has de millorar.

1          2          3                          6

 

EL CUMPLEAÑOS  /  L’ANIVERSARI

Hoy nuestra amiga LEiDY cumple 5 años y como no lo podemos celebrar, le dedicamos un vídeo con el que le enviamos nuestro cariño.

AVUI la nostra amiga LEiDY cumpleix 5 anys i com no ho podem celebrar, l’hi dedicam un vídeo amb el que l’hi enviam la nostra estimació.

LEiDY,  ¡FELICIDADES YA TIENES 5 AÑOS!  /  MOLTS D’ANYS JA TENS 5 ANYS!

 

 

ADÉU DE ROSA I SARA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>