Dilluns 25 de maig

Bon dia!

Avui vos deixam el dia per recuperar les tasques que teniu pendents de música, anglès i educació física. Recordau que són igual d’importants que la resta d’àrees i ens han comentat que els hi falten algunes. Revisau si vos falta alguna per fer.

Per altra banda, és important tenir una rutina de lectura diària i, per millorar-la, la podeu fer en veu alta amb la família. Avui vos proposam la següent lectura en català per llegir en veu alta:

Comprensió lectora


Hoy os dejamos el día para recuperar las tareas que tenéis pendientes de música, inglés y educación física. Recordad que son igual de importantes que el resto de áreas y nos han comentado que les faltan algunas. Revisad si os falta alguna por hacer.

Por otra parte, es importante tener una rutina de lectura diaria y, para mejorarla, la podéis hacer en voz alta con la familia. Hoy os proponemos la siguiente lectura en catalán para leer en voz alta:

Comprensió lectora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>