TWISTER CASSOLÀ I PUZZLE DEL COS / TWISTER CASERO Y PUZZLE DEL CUERPO

BON DIA NINS I NINES!

JA COMENÇA A FER UN POC DE CALOR, PERÒ SI TOT VA BÉ, D’AQUÍ POC JA PODREM ANAR A NEDAR. MENTRES ESPERAM QUE ARRIBI EL MOMENT, VOS DEIXAM UNES PROPOSTES PER PASSAR L’ESTONA.

  • LA PRIMERA VOS DURÀ UNA MICA DE FEINA, PERÒ QUAN LA TENGUEU ACABADA, VOS FARÀ PASSAR UNA ESTONA MOLT DIVERTIDA. HEU DE FER UN TWISTER CASSOLÀ. A BAIX VOS DEIXAM IMATGES PERQUÈ VEGEU COM HO PODEU FER I UN VÍDEO PER APRENDRE A JUGAR.

  • LA SEGONA PROPOSTA, ESTÀ RELACIONADA AMB UN PUZZLE DEL VOSTRE COS. A BAIX VOS HEM DEIXAT UN PARELL DE MOSTRES, TRIAU EL PUZZLE DEL COS HUMÀ QUE MÉS VOS AGRADI, DESPRÉS L’IMPRIMIU O DEMANAU A ALGÚ QUE VOS AJUDI A DIBUIXAR-LO, RETALLAU LES PECES, I JA TENDREU EL VOSTRE PUZZLE. EL SABREU MONTAR?

ESPERAM QUE VOS HAGIN AGRADAT LES ACTIVITATS D’AVUI, NO OBLIDEU ENVIAR LES VOSTRES FOTOS/VÍDEOS PER CORREU, TENIM MOLTES GANES DE VEURE COM VOS HAN QUEDAT I LO BÉ QUE VOS HO HEU PASSAT!

UNA ABRAÇADA

_____________________________________________________________________________

¡BUENOS DÍAS NIÑOS Y NIÑAS!
YA EMPIEZA A HACER UN POCO DE CALOR, PERO SI TODO VA BIEN, DENTRO DE POCO PODREMOS IR A NADAR. MIENTRAS ESPERAMOS QUE LLEGUE EL MOMENTO, OS DEJAMOS UNAS PROPUESTAS PARA PASAR El RATO.

  • LA PRIMERA OS DARÁ UN POCO DE TRABAJO, PERO CUANDO LA TERMINÉIS, OS HARÁ PASAR UN RATO MUY DIVERTIDO. TENÉIS QUE HACER UN TWISTER CASERO. ABAJO OS DEJAMOS IMÁGENES PARA QUE VEÁIS COMO LO PODÉIS HACER Y UN VÍDEO PARA APRENDER A JUGAR.
  • LA SEGUNDA PROPUESTA, ESTÁ RELACIONADA CON UN PUZZLE DE VUESTRO CUERPO. A BAJO OS HEMOS DEJADO UN PAR DE MUESTRAS, ELEGID EL PUZZLE DEL CUERPO HUMANO QUE MÁS OS GUSTE, DESPUÉS LO IMPRIMÍS O PEDÍS A ALGUIEN QUE OS AYUDE A DIBUJARLO, RECORTÁIS LAS PIEZAS, Y YA TENDRÉIS EL PUZZLE. LO SABRÉIS MONTAR?

ESPERAMOS QUE OS HAYAN GUSTADO LAS ACTIVIDADES DE HOY, NO OLVIDÉIS ENVIARNOS VUESTRAS FOTOS/VÍDEOS POR CORREO, TENEMOS MUCHAS GANAS DE VER COMO OS HAN QUEDADO Y LO BIEN QUE OS LO HABÉIS PASADO.

UN ABRAZO

 

 

TWISTER CASSOLÀ / TWISTER CASERO

COM JUGAR? / CÓMO JUGAR?: TUTORIAL

AQUESTA ÉS LA IDEA ORIGINAL: / ÉSTA ES LA IDEA ORIGINAL:

IDEES PER FER ELS CERCLES / IDEAS PARA HACER LOS CÍRCULOS:

 

IDEES PER FER LA RULETA: / IDEAS PARA HACER LA RULETA:

 

 

 

 

PUZZLE DEL VOSTRE COS / PUZZLE DE VUESTRO CUERPO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>