NATURALS

Bon dia nins i nines!!!! Quina calor que ja fa eh??? Aviat anirem a les platges que ganes segur en teniu moltes….però encara no hem acabat l’escola i hem de seguir repassant les naturals.

El tema de LA MATÈRIA, és el protagonista d’aquest repàs, com sempre m’agrada molt que altres nins i nines expliquin el tema i he trobat aquest video que segur vos sentireu identificats…està molt bé l’explicació que ens donen de la matèria.

Un cop vist el vídeo m’agradaria que féssiu un esquema on apareguin els següents punts; que és mtèria?, massa, volum, densitat, flotabilitat, canvis físics de la matèria i canvis químics de la matèria.

Si t’atreveixes pots fer un vídeo amb l’explicació del resum, pots utilitzar l’esquema i recopilar material per poder mostrar-ho. Ánims que tenim ganes de veurer-vos les caretes…Gràcies.

https://www.youtube.com/watch?v=1SqvcTLiX04

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>