PROPOSTA MESTRA D’AUDICIÓ I LLENGUATGE / PROPUESTA MAESTRA DE AUDICIÓN Y LENGUAJE

Bon dia a tots!

La proposta d’avui és fer bimbolles de sabó!! Si no tenim un potet del que es compra a les tendes ho prepararem noltros. Per fer-ho necessitam sabó de rentavaixelles mesclat amb aigua i una canyeta o el tub d’un bolígraf bic o fins i tot un tub de paper higiènic. Quan facis les bimbolles no les explotis amb les mans, bufa i fes-les pujar el més alt que puguis, a veure si aconsegueixes que no caiguin a terra. Intenta fer-na una molt grossa o moltes petitetes. Juga com si fos una pilota i llança-les bufant a la mamà, al papà, a un germà…inventa jocs amb elles. Ja mos contaràs com t’ha anat!

 

Mestra d’Audició i llenguatge.

 

_____________________________________________________________________________

 

Buenos días a todos!!

La propuesta de hoy es hacer pompas de jabón!! Si no tenemos un bote de los que se compran en las tiendas lo prepararemos nosotros. Para ello necesitas jabón de lavavajillas, agua y una pajita o el tubo de un bolígrafo bic o incluso el tubo de un rollo de papel higiénico. Cuando hagas las pompas no las explotes con las manos, sopla sobre ellas y haz que suban lo más alto posible, a ver si consigues que no caigan al suelo. Intenta hacer una muy grande o muchas pequeñitas.  Juega con ellas como si fuera una pelota y lánzalas soplando a la mamá, al papá, a tu hermano… inventa juegos con ellas. Ya nos contarás como te ha ido!!!.

 

Maestra de Audición y Lenguaje.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>